tirsdag den 20. maj 2014

Et lille pip herfra.

Efter en periode med mandefald på arbejdet, er jeg ved at være på banen igen. Jeg har gang på gang lovet mig selv at være lidt mere aktiv på bloggen, men sådan bliver det bare ikke altid. Jeg læser med rundt omkring, men mine egne indlæg bliver i hovedet, for det er jo ikke fordi, de ikke er der. 

Når jeg ikke arbejder, så nyder jeg. Vi har haft alle ungerne omkring os et par weekender, og tiden er bare løbet. Vi hygger os og får snakket en masse. Det er vidst ikke første gang, jeg har nævnt det, men jeg nyder virkelig, at mine børn er store. 

Den næste tid bliver spændende for dem alle. Sara har sin samtale på Designskolen i Kolding. Jakob havde sidste skoledag i går, og går en tid i møde med endeløse opdateringer på noter og eksamener. Det skulle gerne kulminere i en studenterhue med blåt bånd sidst i juni. Jonas går også og tæller. Der er ikke mange skoledage tilbage. Denne gang bliver det farvel til barndommens folkeskole, for efterskolen venter til august. Og så tæller han for øvrigt ned til årets sidste forårsdag. Det er nemlig også hans fødselsdag. Han bliver 15 i år og grubler lige nu over, hvor vi skal tage hen og spise på dagen.

Jeg prøver bare på at følge med i det hele. Så hvis jeg ikke lige er tilbage i løbet af et par dage her, så er det fordi, hverdagen har fanget mig. 

Mit billede er fra Christiansø og har egentlig ikke noget med dagens skriveri at gøre. Jeg sad bare og kikkede lidt på det hele i går. Jeg glæder mig allerede til at gense det hele, når sommerferien bliver virkelighed.

10 kommentarer:

 1. Der er mange ting, man som mor skal være med i, når en skal til studentereksamen, en anden skal til studiesamtale og en tredje skal på efterskole. Pøj pøj med det hele og god dag til dig. Vi andre er her, når tiden til blog kommer igen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - der er nok at forholde sig til. Og sådan bliver det vidst ved med at være. Det skal nu ikke lyde som en klage, for jeg er jo et heldigt menneske, at måtte have de 3 skønne omkring mig.

   Slet
 2. Det er jo bare dejligt at blive fanget af hverdagen - og blogland løber ingen vegne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret Madame. Hverdagen er slet ikke så tosset.

   Slet
 3. Åh ja, den hverdag kan godt tage al ens tid :-) Dine store unger har også godt gang i det hele med en hel masse kommende sceneskift. Det bliver spændende at følge dem alle tre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - der sker lidt må man sige. Og ind imellem går det rigtig stærkt.

   Slet
 4. Held og lykke til dine store unger, håber alt går som de ønsker sig. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge - det gør vi også. Rigtig meget.

   Slet
 5. Held og lykke med det hele.. og er glad for at få bekræftet at du kratlusker rundt ved bloglands grænser og stadig kigger ind over hegnet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ved du da, at jeg slet ikke kan lade være med. Lidt nysgerrig er man (jeg) vel altid :-)

   Slet