fredag den 9. maj 2014

Indbydelse til optagelsesprøve

Sara bruger for tiden sine timer på det grafiske grundforløb på Teknisk Skole på Frederiksberg. Hele påskeferien og nogle ekstra dage blev brugt herhjemme på en stor opgave, der gerne skulle bane vej til designskolen og endnu et grafisk forløb. Hun lavede en rigtig god opgave ud fra et enkelt ord. Familie. Opgaven blev afleveret i Kolding, og så var det bare at vente. 

I går sendte hun en mail hjem. Hendes opgave er godkendt, og hun er nu indbudt til optagelsesprøve senere på måneden. Om den er bestået, vil hun få at vide først i juni. Nu er det bare sådan, at det ikke er nogen garanti for studieplads. Først skal alle de beståede opgaver vurderes, og så bliver de bedste valgt ud. Og er man blandt de heldige, så vil man få besked sidst i juli. Med et par uger til studiestart og et kapløb uden lige om at finde bolig. 

Vi krydser fingre for, at hun må bestå og få sin plads, for hun vil rigtig gerne. 

18 kommentarer:

 1. Pøj pøj til Sara - det er vel nok spændende!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Vi venter også i spænding.

   Slet
 2. To uger til at finde en bolig... Jeg vil afsløre, at det er umuligt i Københavnsområdet især i forbindelse med studiestart. Jeg håber da meget, at hun kommer ind, når hun nu så gerne vil.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er stort set umuligt. Heldigvis er der forbindelser til veninder og sofaer, men det er absolut ikke optimalt.

   Slet
 3. Uhhh det er spændende.. Hvis det er Kolding hun skal finde en bolig, tror jeg ikke det er specielt svært at finde noget at bo i.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er Kolding, der er første prioritet. Der må rejses i starten, hvis det bliver aktuelt, for det er altså kort varsel.

   Slet
 4. Også pøj pøj fra denne kant af landet.

  SvarSlet
 5. Hvor spændende altså :-) Men godt nok også lidt barske betingelser. - Og længe at krydse fingre ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er næsten for længe. Og der skal hele tiden tænkes plan B, for der er altså også rigtig mange, der ikke kommer ind.

   Slet
 6. Vi krydser fingre for Sara - det er en frygtelig lang tid, hun skal igennem nu ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Ja - det er ondt længe ikke at vide, om man er købt eller solgt.

   Slet
 7. Jeg vil også krydse fingre for Sara. Det bliver en nervepirrende måned inden svaret kommer... :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Ja tiden kan blive lang. Ingen tvivl om det.

   Slet
 8. Tillykke til Sara med at være kommet gennem det første nåleøje, nøj hvor jeg håber for hende at hun osse kommer gennem det næste. ;)
  Amalie kom ikke videre (havde søgt ind i Kbh) men hun brændte ikke nok, men var bange for at hun senere ville fortryde, hvis hun ikke havde forsøgt. Så det er vist ok ;)
  Det er en streng ventetid vores unge er igennem i øjeblikket, men vi må krydse fingre for at de kommer ind der hvor de helst vil ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sara var ikke helt tilfreds med sin opgave, så hun var selv overrasket. Nu håber vi... Jeg håber, at Amalie har energien til at prøve igen. Der er vidst ikke mange førsteårsansøgere, der slipper igennem.

   Slet
 9. Vi krydser hvad krydses kan. Det er længe at gå og vente på svar. Vi håber hendes ønske går i opfyldelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pia. Det er nøjagtigt sådan barnets mor har det :-)

   Slet