onsdag den 28. maj 2014

Nu er det alvor

Jakob havde første skriftlige eksamen i går. I dag fortsætter han med endnu en skriftlig. Sara har en mundtlig i dag og har høje krav til sig selv. Jeg står på sidelinien og håber det bedste for dem begge.

Når dagens arbejde er overstået, venter der 4 dages weekend. Der er planer, for Jonas har fødselsdag og har bestilt hjemmelavede burgere. Familien kommer forbi og fejrer ham, så kryds lige fingre for udevejr i morgen. 

Mine planlægninger løber lidt ud for tiden. Jeg aner ikke, hvad der ligger i fryseren, og madplaner er en by i Rusland. Til trods for, at jeg ved, at det hele bare virker bedre, når den del fungerer. Jeg tror, at jeg vil bruge noget af de 4 fridage til at gå på opdagelse i fryseren og få styr på tingene

God dag til jer derude. Jeg vil gøre mig færdig og finde kontoret. Og så vil jeg satse på, at fridagene giver mig rum til at få læst lidt med herinde og få skrevet noget af det, jeg har lyst til. 

14 kommentarer:

 1. God dag til dig Susanne, og pøj pøj til de unge mennesker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge. Frøkenen lavede flot 12 i design. Mor er stolt.

   Slet
 2. Jeg krydser fingre for udevejr i morgen og pøj pøj til de unge!

  SvarSlet
 3. Vi krydser alle fingre - og det bliver godt udevejr i morgen, loves der :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange krydsede fingre hjalp vidst, så tak herfra :-)

   Slet
 4. Så holder jeg tomlerne (som man gør i Schweiz) for at det går godt med eksamener og udevejr.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vidst jeg ikke, men jeg har nu heller aldrig været i Schwiez

   Slet
 5. Dine ønsker til vejret ser da bestemt ud til at blive opfyldt.

  Pøj pøj med eksaminerne.

  SvarSlet
 6. Tror burgerne kan grilles på BBQ vis i dag...

  Ønsker held og lykke med eksamnerne og alt det andet.. og at fryseren viser sig at indholde noget passende spiseligt når du kigger...

  SvarSlet
  Svar
  1. De blev grillet, og det hele var rigtig godt. Sara klarede 12 i design, så nu må vi se, hvordan det kommer til at gå med brormand og turen mod huen.

   Slet
 7. Pøj pøj med eksaminerne til dine børn. Det er en hektisk tid for dem, men der er lys for enden af tunnelen, kaldet ferie :0)
  God fornøjelse med madplanlægningen. Den kæmper vi også lidt med. Desværre er vores udvalg for øjeblikket ikke så stor. Enten skal vi have noget med kylling eller noget med hakket svin... That's life ;0)
  Knus og god miniferie

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi køber en blandet pakke hos slagteren en gang imellem, det giver variation. Ellers var vi også altid på lasagne eller dagens kylling :-)

   Slet