fredag den 22. august 2014

Dialogen - kapitel 3

Det var rigtig godt. Denne gang foregik det nemlig i sofaen - men først efter at have krammet og fyldt godt på tallerkenen. Jonas landede i Kalundborg i går aftes kl. 19.20. Træt, sulten og en anelse snottet. Det har været nogle gode og intense dage, og selv om det er skønt med en weekend hjemme, så glæder han sig også til at komme tilbage til skolen. Alt er vidst som det skal være. 

I dag skal han vidst bare sove længe. Og så skal hunden klappes, og kæles og nusses. Der har været savnet, og det er gået begge veje. Der er ikke tal på de gange, hvor Dodo har stået og kikket op af trappen og grædt lidt. 

I eftermiddag skal vi alle en tur til Salon Kam & Saks og have rettet hårpragten lidt til. Herefter står den på hjemmelavet pizza efter yngstes ønske. Hvad weekenden bringer, ved vi ikke. Den er aftaleløs og helt vores egen. 


Billedet her har ikke det mindste med teksten at gøre. Det er taget ved Bildsø Strand, få dage efter vi kom hjem fra Bornholm. Det lugter af sol og sommer og minder mig om, hvor meget vi nød vores 3 uger.

7 kommentarer:

 1. Sådan en weekend skal nydes i fulde drag :-) God weekend til jer.

  SvarSlet
 2. Hav en skøn weekend sammen.. :-)

  SvarSlet
 3. Tid til nydning - og knægt og hund er glade. God weekend :-)

  SvarSlet
 4. En skøn weekend til jer alle, med det den nu kommer til at indeholde :-)

  SvarSlet
 5. Der kan du bare se - alle dine bekymringer om den lille 15-årige der ikke kan klare sig selv er blevet gjort til skamme, og det er da dejligt.

  Smukt billede!

  SvarSlet