torsdag den 4. september 2014

Septemberstart

Jeg valgte at slukke august og at åbne september liggende på sofaen med meget ondt af mig selv. Sådan en omgang forkølelse, hvor hovedet er ved at hoppe af, og hvor næsen bare kun vil løbe. Træt har jeg været, men overlevelsesprocenten endte på 100, så ingen klager herfra. 

Kalenderen for september er kørt helt i stilling nu. Jeg ved, hvornår der er bliveweekend på skolen på Samsø, og jeg ved, hvornår jeg er helt sikker på, at der kommer nogen hjem. Jeg ved faktisk også, at jeg skal prøve noget nyt. Vi er nemlig inviteret til forældrevalgfagsdag. Som ekstra service sørger skolen for billigbilletter til færgen sådan en dag. Man skal bare købe dem via et link, så bliver det under halv pris. Vi har selvfølgelig tilmeldt os, så i næste uge skal vi til Samsø og prøve noget helt nyt. Vi skal spille golf. For første gang i hele vores tilsammen 94 år.

September byder også på gensyn. Vi har en god middagsaftale med et hold venner, som vi ikke har set nok til hen over sommeren. En ren tøseaftale ligger også og venter på en torsdag. Jeg er blevet enig med mig selv om, at den skal udløse en fridag om fredagen også. Bare fordi jeg kan.

Sådan alt i alt vil jeg gå september i møde med godt humør og høje forventninger. Som udgangspunkt bliver dagene, hvad vi gør dem til, og jeg vælger at gøre dem gode.....

12 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig til at være en del af dine september planer.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er sat kryds - og jeg har aftalt med chefen, at det er fridag. Det bliver godt.

   Slet
 2. Jamen jeg vil da bare sige god fornøjelse med det hele :-)

  SvarSlet
 3. Hvis der skulle komme en trist og grå dag, så har man heldigvis lov til at sætte lidt farve på. Det lyder som om september bliver fyldt med mange farver :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg, at den bliver. Og ellers må vi selv sørge for at finde paletten frem. Indtil nu har september vist sig fra sin smukkeste side her.

   Slet
 4. Godt du overlevede, så du kan lægge dejlige, positive septemberplaner :-) Golf skulle være en dejlig sport - jeg har heller aldrig forsøgt mig, men tit tænkt på det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør vi kvinder jo i langt de fleste tilfælde :-) Jeg skal fortælle dig om en uges tid, hvordan det gik med det der golf. Jeg glæder mig.

   Slet
 5. Det blandede vejr giver altså også let noget af det vi helst vil undgå. God bedring!
  Det er altid dejligt at have en plan for ugen, men hold da op! du harfor hele måneden!
  Rigtig god fornøjelse med alle arrangementer. Specielt det på torsdag, det lyder rigtig hyggeligt :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - der ligger flere hyggelige aftaler. Det er slet ikke så tosset. Jeg glæder mig.

   Slet
 6. Sikke en dejlig kalender du har med ren og skær dejlige aktiviteter.
  Du har ret i, at det tit er sådan, at dagene bliver det man gør dem til.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal sikkert også nå nogle kedelige ting, men dem gad jeg ikke at forholde mig til her :-)

   Slet