onsdag den 30. april 2008

Fire dage i frihed

Så er der udsigt til lang weekend. Det kan vel næsten ikke være bedre. Heldigvis er der kun få planer for dagene - jeg kan godt lide, når der er tid til bare "at være", og at gøre som man har lyst.

I morgen må vi pænt stå tidligt op. Jonas skal til fodboldturnering. Kryds fingre for lidt medvind, for de blev spillet baglæns ud af banen ved mandagens kamp. 11-2 til gæsterne. Ikke fedt.

Fredag er Bo ikke hjemme, så drengene og jeg kører en tur i Zoo med fætter Viktor og moster, hvis vejret ellers er til det. Jonas mener, at Viktor kan lære en masse derinde. Han ved jo for eksempel ikke, hvordan en pelikan siger. (og her var det så at jeg var helt stille - for det ved jeg faktisk heller ikke).

Jeg håber, at I derude får nogle rigtig gode dage.
*Tilføjelse: Her dagen efter er jeg blevet rettet. Det er slet ikke pelikanen, men en flamingo vi taler om - det bliver det ikke bedre af - for hvad pokker siger de? Jeg ved det ikke

1 kommentar:

  1. Siger en pelikan noget??!!! God tur - jeg er også alene med pigerne, da Frank må på arbejde - han skal nemlig passe Johanna torsdag + fredag i næste uge - dagplejen strejker jo, hun er ellers med mig så i børnehaven, men jeg skal på seminar i 2 dage!!! Så må farmand på banen!

    SvarSlet