onsdag den 5. januar 2011

Lidt tanker på en onsdag

Jeg synes, at der er lidt for meget, der roder lige nu. I hvert fald inde i mit hoved.

Det nye år er bare 5 dage gammelt. Alligevel har vi talt sommerferie på jobbet i dag. Det er ved at være tid til at tage beslutninger, hvis der skal bookes noget. Vi skal sydpå i år. Hvor det bliver er endnu uafklaret. Der ligger et tykt katalog og venter på mig. Der skal bladres og sættes krydser. Tænkes plusser og minusser. Der er indløbet ønsker om både Italien og Grækenland. Jeg kender ikke nogen af landene, så sig endelig noget, hvis du læser med her og har lidt kendskab til gode steder.

Jeg bruger en masse energi på min fars sygdom, og det faktum, at han aldrig bliver rask. Han har fået besked om, at det er et spørgsmål om tid, men ikke om vi taler om 3 uger eller 3 år. Han har fået tilbudt bolig i forbindelse med det lokale plejehjem, så nu kommer han forhåbentlig et sted, hvor der kan trækkes i snoren, hvis man har brug for hjælp, og hvor der er lidt mere liv omkring ham, end de 4 sygeplejersker, der kommer og passer og giver ham mad.

Vi er kommet godt i gang med det nye år synes jeg, men jeg er træt som sjældent oplevet, til trods for, at jeg burde være i god form efter en lang god ferie. Erfaring har lært mig at lytte efter kroppens signaler og passe godt på mig selv, så jeg skal nok springe ud med fornyet energi - lige pludselig.

2 kommentarer:

  1. Som skrevet på fb - helt klart Grækenland....en lille græsk ø...ah, bare det var mig. Vi var på Kos for nogle år siden...en udpræget partyø med et dårligt ry, men jeg var der første gang i 1975, hvor en turist var et særsyn. Siden har jeg været der en del gange både charter og med sejlbåd, så børnene måtte bare se Kos. Det var med blandede følelser vi landede, men vi blev positivt overraskede. Vi boede et stykke syd (mener jeg det var) for byen og der var stille og roligt og meget familievenligt. Lidt græsk kultur blev det til, da vi lejede bil og kørte rundt, masser af lokal græsk mad (vi gik efter steder med grækere) og alle de vilde party-unge så vi ikke meget til. Måske fordi vi gik hjem ved midnat, hvor de dukkede op i byen...Øen passede også fint til vores familie, pool til alle ungerne, lidt shopping til tøserne, tennis til drengene o.s.v. Send mig en mail, hvis Grækenland er valget, jeg har været på de fleste øer (dog ikke Kreta).

    SvarSlet
  2. Jeg holder på Italien - især Toscana området er rigtig smukt og opfylder enhver tanke om ferie i form af både sightseeings muligheder, afslapning og shopping...

    Især markederne i Italien er helt fantastiske...

    SvarSlet