lørdag den 1. januar 2011

Et nyt år er startet

Godt nytår......

Jeg ved ikke hvorfor, men jeg er altså typen, der laver aftaler med mig selv, når et nyt år står for døren. Ikke store og uoverskuelige ting, men sådan nogen hverdagsting, der skal få det hele til at blive meget lettere. Min første aftale med mig selv er, at madplan og ugeindkøb genopstår. Jeg har lige siddet og udarbejdet et regneark, for nu vil jeg altså vide, hvor meget vi bruger på mad i det her hus, og hvad der ryger over disken til gaver og andet sjov.

Vores 2010 var et år med forandring, men et godt år. Det blev året, hvor vi sendte Sara ud i det store liv, og nu bare er 4 herhjemme. Det er gået hende rigtig godt, og vi andre har efterhånden vænnet os til, at hun ikke er her i hverdagen.

Hvad 2011 vil bringe, må tiden vise. Jeg er klar. Jeg glæder mig til at følge med i blogland og se, hvad året må bringe runddt omkring hos jer andre.

3 kommentarer:

 1. Rigtig godt nytår, Susanne - jeg kunne have skrevet dit indlæg.Her er tankerne også på madplan og økonomi...for hvor meget bruge vi egentlig på en måned. Ikke bare de store ting, men også alle småindkøbene. Har overvejet at lave en kuvert til at smide alle bon'er i.
  Det nye år har medført en ny blog, så fremover kan du finde mig her
  http://framortilkvinde.blogspot.com/
  Jeg håber, det også medfører lidt flere blogindlæg.....

  SvarSlet
 2. Jeg har faktisk allerede januarkuverten parat. Og regnearket er lagt ud, så det ligger lige for på skrivebordet, når jeg åbner pc'en. Der burde ikke være nogen undskyldning for ikke at følge op.

  SvarSlet
 3. Hmm...tror også jeg vil finde en stor kuvert frem ;-)

  SvarSlet