onsdag den 23. februar 2011

Skønne Coton....

Dette skønne væsen fylder 2 år idag. Hun er en rigtig lille hyggefis, og giver i den grad glæde til hele familien. Egentlig troede vi jo aldrig, at vi ville blive hundefamilie. Der er allergi i familien, og det harmonerer bare ikke med husdyr. Jeg var af helt andre årsager kommet i kontakt med hende her som havde nogen indlæg om Mille og Molly på sin gamle blog. For at gøre en lang historie mindre lang, så var vi på besøg hos Mille og Molly og hendes søde familie. Vi fik lidt pels fra hundene og testede i stor stil. Da Jakob ikke reagerede på nogen måde, sprang vi ud i det og fandt Dodo på Fyn. Vi besøgte hende flere gange, da hun var hvalp, og Jakob havde stadig ikke nogen reaktioner.
I dag bliver hun 2 år og har været hos os næsten lige så længe. Vi elsker hverdagen med hende, og der har ikke været nogen tegn på allergiske reaktioner. Hendes pels er lidt af en udfordring, og vi har måttet opgive et par gange og ringe efter hundeklipperen. Jeg kan kun tale varmt og Cotonen - den lille bomuldshund. Tillykke Dodo.....

2 kommentarer:

  1. Tillykke til Dodo og til jer - en coton er bare verdens bedste hund. Jeg er så glad på jeres vegne over at i også blev en hundefamilie :-)

    SvarSlet
  2. Stort tillykke til jeres Dodo. Jeg kan kun tilslutte mig at cotonen er vidunderlig og hlet enestående:)

    SvarSlet