tirsdag den 24. april 2012

Lidt mere om "skiiner"

Jeg kender efterhånden flere seje kvinder, der har deres egen maskine og styrer selv. Og for at drengene ikke skal tro, at det helt er deres domæne, vil jeg da gerne dokumentere, at det starter tidligt.  Augusta er 2 år og har selv fundet ud af at kravle op på maskinen her. I et ubevogtet øjeblik. Heldigvis står den godt fast. Hun er frygtløs og fejrede da også sin 2 års fødselsdag i september på skadestuen. Hun var kravlet højt op i et legetårn og faldt og brækkede sin arm.


Vi havde besøg af fætter Viktor i går. Han var glad, da han kom, og stjernelykkelig da han gik. Hans store interesse lige nu er fodbold. Han fortalte mig navne på spillere i udenlandske klupper og en hel masse, som jeg allerede har glemt igen. Han spiller selvfølgelig selv, og fik han lov at tage fodboldstøvlerne på i seng, så havde han gjort det. 

Sidst han spillede, var han liiiige ved at score. Det præmierede Jonas i går. Han forærede sin fætter en medalje fra skolefodbold. Sådan en rigtig en i silkesnor til at hænge om halsen. Og den glimtede gyldent. Viktor var lykkelig. Stolt over sin første medale, og bedøvende ligeglad med, at han ikke selv har spillet sig til den. Du er den bedste fætter i verden, Jonas.. Jo - det sagde han.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar