mandag den 14. januar 2013

Fortæl mig at det er søndag

Bo har haft rådighedsvagten hele ugen. Vi havde et ondt døgn tirsdag, og så blev telefonen ellers stille. Lige indtil i nat, da klokken næsten var 02.00. Det var ikke en af dem, der kunne klares via Ipad hjemmefra, så han er for længst kørt på job. Stik mod normalt faldt jeg hurtigt i søvn igen. Jeg nåede lige at regne ud, at jeg ville kunne nå omkring 4 timer, før mit vækkeur kaldte. Hvad jeg ikke havde taget højde for var, at Bo også havde sat sit vækkeur, og at han på ingen måde havde skænket det en tanke, da han kørte klokken 02.00. Jeg blev derfor vækken 04.10. Og da det ikke er mit ur, kender jeg det ikke. Så lys i soveværelset og briller på for at se slukknappen på skidtet. Så kunne jeg lige nå omkring 2 timer. Det havde hunden imidlertid ikke tænkt. Hun var vågen efter 1 time og holdt en lille fest i stuen. Hvad det gik ud på fandt jeg aldrig ud af.

Da mit eget ur ringene klokken sådan lidt i seks vendte jeg mig mod Bos side af sengen. Jeg gik ud fra, at det hele var en drøm, og at han bare ville grine af mig og fortælle, at det var søndag, og at jeg bare kunne snuppe et par timer mere. Sådan er verden bare ikke.
 
Nu vil jeg prøve at se frisk ud og møde min mandag med højt humør. God dag til dig derude...

19 kommentarer:

 1. Tak i lige måde, du må tage en powernap i eftermiddag og lade børnene stå for aftensmaden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Klokken var ikke 21.00, da jeg bukkede under. Bo tilberedte dagens fisk, og Jonas havde køkkendag. Så der var mulighed for at falde om i sofaen.

   Slet
 2. Gys for en nat! Synes, du er sej, at du overhovedet kom op. Håber, du kan holde den gående hele dagen i dag og så gå i seng med hønsene i aften, for det må du trænge til.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg lover dig også, at dynen var tung ud over det sædvanlige. Men det gik jo, og jeg klarede det hele alligevel.

   Slet
 3. smiler , men har også ondt af dig, håber du har haft en god mandag ......

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jonna. Mandagen var fin. Stille og rolig, men ganske fin.

   Slet
 4. Det var da en grum start på ugen, håber der falder ro over hjemmet tidligt i aften - og at den holder hele natten :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var rigtig ondt, og klokken blev heller ikke mange mandag aften. Heldigvis er jeg omgivet af store unger, der godt kan tage fat.

   Slet
 5. Sådan noget ville føre til øjeblikkelig aflivning af vækkeur her i huset - evt ved at kyle det ud af et passende vindue.

  Men på den anden side er der vel en risiko for at han så anskaffer sådan et: http://www.coolstuff.dk/Clocky

  Sikken start på ugen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tanken var mig heller ikke fjern. Det ville bare kræve, at jeg stod op og åbnede vinduet først, da jeg ikke bryder mig om smadrede ruder.

   Sikke en grusom opfindelse, du henviser til. Jeg vil ikke nævne det overhovedet. Det må ikke ske.

   Slet
 6. Uf håber du overlevede mandagen selvom det ikke var en søndag..;-D Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Overlevelsesprocenten landede på 100. Heldigvis :-)

   Slet
 7. Det er godt klaret, at du kom op! Tænk at blive vækket kl. 4:10, det nærmer sig tortur. Jeg håber, du så kunne komme til at sove tidligt mandag, og at du atter kan komme ind i en god søvnrytme.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg klarede den. 04.10 er hverdag her i hytten. Det er dog ikke mig, der letter så tidligt. De fleste dage snupper jeg et par timer til, inden min dag starter.

   Slet
 8. ååååh altså! gab!! Håber du overlevede!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gjorde jeg. Men ikke mange timer mandag aften.

   Slet
 9. Pyha, det lyder frygteligt! Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er afskyeligt. Intet mindre. Jeg føler, at jeg går sidelæns sådan en dag. Heldigvis er der også rutineopgaver på jobbet. De er gode sådan nogle dage.

   Slet
 10. Lyder slet ikke rart kære Susanne... Håber at du har fået indhentet det forsømte!
  Knus

  SvarSlet