tirsdag den 22. januar 2013

ZZZZzzzzz

Sådan har jeg det i dag. Af en eller anden årsag har jeg været vågen siden klokken 03.00. Jeg har tænkt en masse og fundet nogle løsninger. Jeg har designet køkken, og spekuleret over, om den gamle kaffemaskine vil tage sig ordentligt ud på et nyt køkkenbord. Jo, der er store ting at tage stilling til. Normalt bruger jeg ikke natten på den slags pjat, men sådan blev det altså.
 

Arbejdet skal passes. Måske man skulle gøre som Gimle og smække stængerne op på koncetpholderen og bruge en bunke til hovedpude. Bare sådan lige til man er lidt frisk igen. For Gimles vedkommende er det mange timer om dagen. Og så vil jeg skynde mig at undskylde den lidt upassende vinkel, jeg har fanget katten i. Jeg kunne ganske enkelt ikke lade være.

20 kommentarer:

 1. haha, mon ikke chefen vil komme med en kommentar hvis du smider dig som Gimle..;-D

  SvarSlet
 2. Jo - det vil hun i virkeligheden nok. Hun vil sikkert bede mig om at finde ned på sofaen og huske at notere det i fleksskemaet :-)

  SvarSlet
 3. Det bliver en lang dag ;-) god arbejdslyst ... Det kunne være du kunne powernappe lidt ind imellem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er en af dem, der ikke kender charmen ced et powernap. Jeg bliver helt forkert af det. Nu har vi bare nydt en langsom aften.

   Slet
 4. Hahahaaaa.. Gimle har helt styr på afslapnings konceptet.. :-) den kat er imponerende..

  SvarSlet
  Svar
  1. Han hører vidst ikke til under normalbegrebet. Men hyggelig er han.

   Slet
 5. Fuldstændig færdig er den!!
  Hvad er det for en ynkelig arbejdskat der ikke kan opretholde lidt moral og energi i arbejdsstaben? ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, du siger noget. Han vender jo op og ned på alt.

   Slet
 6. Hihi, jeg savner en kontorkat. Også selv om dens opførsel må kunne virke en lille smule demoraliserende ind i mellem ;-) Håber, du får styr på kaffemaskinen, så du ikke behøver at bruge nattetimerne på det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kontorkatte er et herligt begreb. Især når man som jeg elsker katte, men ikke kan have dem hjemme. Jeg har faktisk besluttet mig for, at jeg vil sove i nat. Ganske tungt og præcis til uret ringer.

   Slet
 7. smiler,,,,, enden på det blir helt sikkert en ny kaffemaskine ,,,,den kat er da bare for skøn ❤

  SvarSlet
  Svar
  1. Kaffemaskinen er vidst bare det mindste af det hele. Fjollet tankespind.

   Slet
 8. Smil sikke dog en sød kat... katte er bare herlige. jeg var lige på rundtur i blogland og faldt din blog. mange tak for kikket og glæder mig til at følge den. ha en dejlig dag

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at du vil læse med her. Jeg vil se mod din blog, år jeg er frisk som en 20 årig i morgen. Katte på kontoret er dejligt. Jeg nyder dem hver dag.

   Slet
 9. Jeg ville ærligt talt have ganske svært ved at holde koncentrationen med sådan et snorketræ lige ved siden af på skrivebordet.

  Kontorkat er dog en sympatisk opfindelse :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Som regel sovet han lydløst, men det hænder da, at han giver sig lidt.
   Kontorkatte er godt, når katte er no go hjemme.

   Slet
 10. Hahaha - skønt billede :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Et hurtigt tryk på telefonen og han var fanget.

   Slet
 11. Fantastisk kat og en fantastisk position, du har fanget ham i.

  Man skal ikke ligge vågen midt om natten og bakse med problemer; problemerne bliver typisk meget store midt om natten. Hvis man står op og skriver dem ned, er de ude af systemet og man sove videre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for billederosen :-)

   Jeg plejer at kunne skubbe det fra mig og sove. Men denne gang virkede det ikke. Og det er jo fordi det fylder rigtig meget lige nu. Heldigvis var jeg så kvæstet, at denne nat gave søvn.

   Slet