tirsdag den 1. januar 2013

Velkommen til 2013

Årets sidste aften kunne ikke have forløbet bedre. Alt gik som det skulle, og med en smule hjælp fra dyrlægen og klarede Dodo aftenen rigtig fint. Alle spor er væk nu. Julen og nytåret er pakket væk. Altså bortset fra den nisse, der har gemt sig ved siden af fjernsynet.

Aftenens indtag af drikkevarer begrænsede sig, så vi er friske i dag. Derfor bruger jeg lige nu 1. januar til at få rydtet op i nogen ting og få ordnet fryseren. At jeg nok ikke er meget værd, når klokken slår 19.00 er en anden sag.
 
Jeg har lovet mig selv nogle få ting i det nye år. Jeg vil læse en bog en gang imellem. Det savner jeg, og nu skal jeg i gang. Så skal jeg af med lidt af det bløde inden konfirmationen, og jeg skal som altid organiseres lidt, hvad mad og indkøb angår. Det har ikke noget med nytårsfortsætter at gøre. Sådan er det altid efter en ferie, hvor det hele er gledet lidt tilfældigt.
 
Personligt glæder jeg mig til at se, hvad året bringer. Jeg håber, at jeg kommer til at møde eller gense nogen af jer derude, og jeg vil fortsat glæder mig over, at I gider at kigge forbi her og lægge en kommentar en gang imellem.

25 kommentarer:

 1. Jeg har ingen nytårsfortsætter, men der er jo altid nogen ting man kan gøre bedre..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan er der vidst altid noget. Og jeg lover da også mig selv ting hen over året. Noget med succes, og andre ikke. Men er der jo stadig noget at stræbe efter :-)

   Slet
 2. Det lyder som en dejlig aften...vi er også friske i dag bortset fra manglende søvn hi hi. Nu gælder det et nyt frisk år, hvad mon det bringer. God nytårsdag til dig...vi holder den varme linje..knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Den manglende søvn er hård. Og eftermiddagen blev ikke gammel, før jeg lå på sofaen og lod øjnene lukke. Vi har en aftale Gitte. Linien holdes. Knus..

   Slet
 3. ingen nytårsfortsætter på mit program ,,,, de skal jo bare holdes ,,,, ;-)
  det lyder om en god aften i har haft ,,,, Maggie , var ikke stolt af de brag der hele tiden kom, men piller får hun ikke, hun klarer det heldigvis uden , mors arm omkring hende er godt nok
  glæder mig til fortsat at følge dig og dit liv på bloggen ,,

  jeg ønsker alt godt for dig og din familie i 2013

  SvarSlet
  Svar
  1. Dodo er heldigvis ikke bange, men hun bliver så arrig, at hun kan kravle på væggene, og det synes jeg ikke, at der er grund til. Hun får lidt, der dæmper galskaben uden at lægge hende helt hen i tåger.
   Nu vil jeg se, om jeg kan holde, hvad jeg har lovet mig selv

   Slet
 4. Sjovt nok er der altid noget julepynt der gemmer sig, det sker også altid hos mig.
  Mit indtag af alkohol begrænsede sig til et glas rødvin og 1½ glas champagne, så hovedet er frisk dagen derpå.
  Nytårsfortsætter har jeg ingen af, dog er der nogle ting der skal strammes op på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv om hovedet var friskt, nåede jeg at blive nærmest skæv af søvnmangel. Sådan er det vidst, når man har nået en vis alder :-)

   Slet
 5. Åh, en skøn følelse at være frisk 1. januar, ikke og'?
  Jeg er så taknemmelig for at Black er uddannet som jagthund og ikke værdiger fyrværkeriet et blik.
  Det er så synd for de hunde og andre dyr, der er angst ud over alle grænser for det ellers flotte fyrværkeri.
  Godt nytår

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret Kisser. Jeg husker alt for mange 1. januar, da vi var yngre. De forsvandt i et eller andet, og der blev ikke rydtet op før tidligst 2. januar. Det gider jeg absolut ikke mere. Man har heldigvis lov til at blive klogere :o)

   Slet
 6. Vi er også helt friske herovre... men indrømmet - aktivitetsniveauet kan bestemt ikke matche dit.

  Er synd for hunden at den bliver bange for alt det der skyderi, men godt at der er noget der kan afhjælpe det. Vi har det held at vores hund er født en nytårsnat og derfor - i følge dyrlægen - forbinder den slags lyde med noget godt. Den sov trygt hele aftenen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan være sikker på, at mit aktivitetsniveau pludselig faldt og nåede gulvhøjde. Men så var der ordnet lidt småting.
   Dodo er ikke bange, men hun bliver mega arrig. Men det må da være en fornøjelse at se den lille ligge og sove fra det hele. Det kunne jeg godt tænke mig, at hun kunne. Men hun er heller ikke nytårshund.

   Slet
 7. Vi bruger ikke nytårsforsætter - har aldrig gjort det ... alt for desillusionerende :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Men jeg kunne godt tænke mig, at vi kunne mødes. Skal vi ikke satse på, at 'nogen' arrangerer et blogtræf i løbet af foråret?

   Slet
  2. Det kunne være rigtig fint. Jeg er gerne med.

   Slet
 8. Det at kunne fordybe sig i en bog er så skønt ... Jeg har fået 2 styks i gave, hvor den ene helt sikkert skal læses i januar, inden jeg igen begynder på faglitteratur ;-)

  Jeg glæder mig til at følge dig igen i 2013, og jeg skal nok også skrive en kommentar ;-)

  Og mit nytårsforsæt ligner nogenlunde dit ... altså det der med polstringen på kroppen ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg læste meget som yngre, men det gik lidt i stå, da jeg fik børn. Men men yngste som næsten 14 kan man vidst ikke bruge dem som undskyldning mere :-)

   Det med postringen blev vi enige om hjemme allerede i november. Men vi var også enige om, at det ikke skulle være før jul og nytår var overstået. Så er der også så meget mere at tage fat på.

   Slet
 9. Jeg har heller ingen nytårsforsætter; jeg synes, der starter et nyt år hver dag, så man kan bare begynde at holde op med et eller andet på hvilken som helst dag i året.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er kloge ord, og præcis sådan man bør leve. Hver dag er den første i resten af dit liv, så brug den.

   Slet
 10. Rigtig godt nytår Susanne. Glæder mig til at se dig i år igen.. :-)

  SvarSlet
 11. Nytårsforsætter har jeg heller aldrig haft. Jeg fortsætter med mit gamle liv, men ændrer det undervejs, når det er ønskeligt, nødvendigt eller hvis jeg bliver tvunget til det af ydre omstændigheder. Din blog vil jeg også fortsætte med at følge.
  Rigtigt godt nytår til dig og dine. Måske vi ses en dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder fornuftigt. Jeg ved ikke hvorfor, men nytåret giver mig altså anledning til lige at finde på noget. Der opstår nu også ting løbende. Det med madplanen er typisk efter ferier, hvor det har sejlet lidt.
   Det kunne da være hyggeligt at kunne ses en dag i det virkelige liv.

   Slet
 12. Heller ingen nytårsforsætter her, men jeg tænker med glæde på, da Monsieur satte sig for at rydde op ét sted i huset hver dag, og det holdt han længe :-)
  Klem og en god dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder også som en god ide. Så løber det aldrig helt af sporet.

   Slet