tirsdag den 22. juli 2008

Godt og sundt

Mandag er F. dag. I den forbindelse står F for frisk frugt.

Der mangler en del druer, 2 nektariner og en lille bakke kirsebær i kurven. Da billedet blev taget var de forlængst spist.

Vi har et lille hyggeligt gårdsalg i nærheden, som har gjort det til deres speciale at levere frugt til områdets virksomheder hver mandag. Som privat kan man komme forbi på deres adresse med den tomme kurv fra ugen før, og tage hjem med en fyldt.

Det er altid superfriskt og jeg kan ikke finde det bedre i butikkerne her omkring. Nej - det er ikke økologisk. Den mulighed er der ikke. Men vi nyder det alligevel. Økologien får vi så flettet ind på andre steder. Ikke så meget, som man måske kunne ønske sig, for det er altså bare dyrt at leve lige nu, og vi har jo mange munde at fylde her i huset - og så er der lige priserne på diesel, de er sgu heller ikke ligefrem økologiske lige nu.

Egentlig har jeg slet ikke tid til at skrive. Jeg skal spise frugt. Jonas er på ferie hos mormor et par dage, og Sara spiser stadig ingenting. Så hvis den bunke her skal væk inden den bliver trist, så har jeg vidst travlt.
Status på Sara er, at hun er ved at vågne lidt. Desværre tager smerterne i halsen til, så hun ikke kan spise noget som helst. Det er slemt nok bare at få pillerne slugt. I morgen har vi brugt 2 hele uger på virus og alt hvad der medfølger. Så må det da gå den rigtige vej.

2 kommentarer:

 1. Hvor er det trælst med Sara... Min niece har også haft det og det tog desværre en evighed at blive rask igen - og der er en koloenorm træthed i måneder bagefter...

  Ang. økologi - min mening heller frisk "alm" frugt end gammel runken øko frugt eller slet ingen. Der er mange vitaminer i - og tor mig jeg spiser også ikke øko frugt...
  Men hold lige lidt igen med at spise det hele - ellers ender du med dårlig mave:)

  SvarSlet
 2. På mange områder er det økologiske landbrug så presset, at det efterhånden kun er tanken om økologi, der er tilbage. Økologien bliver kørt hårdt og til tider lige til stregen.

  Jeg vil vove den påstand, at man ikke er mindre sund fordi man ikke spiser økologisk frugt.

  Lækkert ser det ud. Her hjemme ville sådan en kurv holde en aften, for jeg er frugtoman ;)

  SvarSlet