mandag den 28. juli 2008

Sommerstatus

Sara er på benene igen. De sidste dage har været rigtig godt for hende - trætheden er der endnu, og det er lidt svært at komme rigtig i gang med at spise. Det har været sejt - ikke noget, vi på nogen måde ønsker gentagelse af.

Madplanen for denne uge er en stor overspringshandling. Jeg startede på arbejde efter 3 ugers ferie i går og har derfor besluttet, at det hele bare skal være nemt at gå til. Bo har tilkaldevagten hele denne uge, så vi ved aldrig helt, hvor mange vi er omkring bordet. Samtidig træder mit omsorgsgen i karakter og siger, at det jo skal være noget med "noget i", da Sara jo er begyndt at spise igen og ønsker at fange de tabte kilo, og drengene der er i voksealderen.
Fra næste uge, så skal det være - så skal der planlægges og handles. Men første fra på tirsdag. På mandag er det min fødselsdag, og jeg har kraftigt givet udtryk for, at jeg ønsker mig at komme ud at spise.

2 kommentarer:

  1. Dejligt at høre at Sara er i bedring!!!

    SvarSlet
  2. Det lyder som en fæl omgang den sygdom. Puha, altså. Godt at høre at det går den rigtige vej. Håber I kommer af sted på mandag. Det fortjener du!

    SvarSlet