mandag den 4. juni 2012

To do - eller to to en anden gang

Hus, have, børn der flytter ud og hjem. Der er mange ting, der har indflydelse på listen over projekter, som herren i huset synes, at han skal have klaret. Vi er nået dertil nu, hvor en gang maling både ude og inde ikke ville skade. Der er et loftrum, der skal beklædes, så vi kan flytte Saras ting hjem igen, og så er der en garage, der stadig lige mangler det sidste.

I pinsen (de der dage med det fantastiske sommervejr) satte vi os på terrassen og skrev ned. Alt hvad vi kunne komme i tanke om, at vi gerne vil have lavet. Og tro mig. Listen blev lang. Da det var synliggjort, at det ikke er bare lige, gik vi igang med at udvælge. Hvad er nice og hvad er need. Huset går ikke i stykker af ikke at blive malet i år. Faktisk fandt vi ud af, at vi har bedre tid til det til næste år. Og sådan blev punkterne vendt et for et.

Nu sidder listen ude på køleskabet. Jeg er klar over, at den får nye punkter, inden de gamle er streget, men det har været godt at få det talt igennem. Det har gjort, at presset er lettet lidt, for nu ved vi, hvad der skal handles til, og hvad der skal udføres. Nu er det bare at tage fat.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar