onsdag den 5. september 2012

En af de dage

Jeg er træt på forhånd i dag. Det er en af de dage, hvor det hele støder sammen, og hvor vi egentlig skulle have været to steder på en gang. Bo skal på kursus laaaaangt væk hjemmefra. Jakob er først færdig i skolen kl. 21.30 i aften og er uden mulighed for offentlig transport hjem. Jonas har musikundervisning - også uden mulighed for offentlig transport. Selv må jeg vise mig fra den pæne side og deltage i et forældremøde i 7. kl. Jeg tror, at jeg vælger den positive tilgang. At se fordelen i, at det hele klares på en dag. Hvis der ikke er noget blogindlæg fra mig i morgen, så er det nok bare fordi, at jeg sover.

18 kommentarer:

 1. En travl og hektisk du har foran dig.. Godt det ikke er alle dage der sådan. Håber du får det hele til at falde i hak Susanne... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Som forventet var overlevelsen på 100%, men det er sgu sejt, når alt falder sammen.

   Slet
 2. Så er det hele overstået på en gang, så kan du slappe af i morgen..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig. Torsdag uden pligter. Det kan ikke være ret meget bedre.

   Slet
 3. Argh, stakkels dig! Den slags dage ramler man bare ind i en gang i mellem. Men så længe det kun er en gang i mellem, er det okay. Bliver det alt for tit, får man stress og knopper og går ned med flaget. Så sørg for at passe på dig selv, en sovedag er dig vel undt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Heldigvis sker det ikke så tit. Og vi klarede den da også. Det er mere, når man sidder og ser frem mod det hele, at man godt kan blive lidt træt.

   Slet
 4. Pas godt på dig selv og ja, det er altså godt, at ikke hver dag er på den måde - klem!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil jeg gøre. Heldigvis har vi ikke så mange af den slags dage. Klem.

   Slet
 5. Fint at få klaret det hele på en dag,,, håber dine blæksprutte arme er lange nok, så du kan nå det hele, utroligt at alt man skal , altid skal kommer på samme dag eller i samme uge...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ind imellem kan man klare det umulige, når man er i det. Heldigvis går vi nogen roligere dage i møde nu.

   Slet
 6. Imorgen bliver god så :)Det der er bare en af de dage, som forsvandt bagefter. Vi skal passe på ikke at få for mange af dem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så rigtigt. Her var vi bare offer for skolernes planlægning. I dag står den på ro og forkælelse. Og det er jo til at overskue ;o)

   Slet
 7. Håber du kommer godt igennem den hektiske dag - ellers må du slappe lidt af bagefter med lidt WF :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak. Det gik rimelig glat. Og du fangede måske et par af mine trætte ord.

   Slet
 8. Sådan er det bare en gang imellem, men det er rart, når det er overstået.

  Jeg er imponeret over dine sokker. Jeg har købt en lille bog med fremgangsmåden, men har ikke fået den afprøvet endnu. Det skal jeg dog, hvor ih hvor tanken om at slippe for 'The Second Sock Syndrome' tiltaler mig voldsomt :-) Er det lige så nemt, som det ser ud?

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen til rolig torsdag ;o)

   Det er lidt sjovt at strikke sokkerne i par. Jeg skal dog tænke ind imellem. Det plejer jeg ikke, når der ryger sokker af pindene. Jeg skal prøve mere. Ikke nogen tvivl om det. Jeg sender lige lidt uddybende på din mail.

   Slet
 9. Åh den slags er hårde! De skal bare overstås!
  :)

  SvarSlet