torsdag den 13. september 2012

Ustabilt net

Vores internetforbindelse slår knuder, så det kniber med at komme på og navigere mellem siderne. Så det med at kommentere og skrive kan være lidt af en udfordring. 

De små blå sokker er hoppet af pinden og er nu i Post Danmarks hænder. Med i brevet kom en lille overraskelse, som jeg ved vil glæde modtageren. Der er alt for langt imellem de hyggelige forsendelser. 

Måske jeg bare skal trykke "udgiv" inden skidtet går ned igen. Det tror jeg. Kontoret kalder, og dagen ser ud til at blive smuk. God dag til dig.....

15 kommentarer:

 1. Træls når nettet ikke kører som det skal.. I må ha det fejlmeldt.
  God dag for dig Susanne.

  SvarSlet
 2. Punkt 1) net SKAL bare virke
  Punkt 2) hyggepakker er et must ( og her hos os skal vi huske at sende til korrekt gadenummer...ellers kommer pakken retur)
  Punkt 3) jeg trykker også udgiv og håber dit net vil arte sig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. 1. Du har ret
   2. Posten må da vide, hvor dine børn bor
   3. Jeg har modtaget. Skidtet virker.

   Slet
 3. Håber det løser sig, det med nettet..God dag til dig også..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er åbenbart forbigående. Nu virker det, og så glemmer man lidt igen.

   Slet
 4. Det er simpelthen SÅ IRRITERENDE. Vores netforbindelse er også mystisk en gang i mellem. Især i weekenderne?? Det er til at få pip af. Håber, at der kommer styr på jeres forbindelse igen, og at pakken blev godt modtaget :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nogen ting skal bare virke. Det er lige som vaskemaskinen og bilen. Pakken er landet. Men det ved du vidst.

   Slet
 5. Jeg håber, I får et stabilt netværk hurtigt igen - det er frygteligt irriterende, når det ikke virker. Klem og en god aften til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ser ud til at virke igen. Så nu håber vi bare. Klem..

   Slet
 6. 1000 tak søde Susanne.. Medicinen varmer allerede i min ømme hals, og jeg er sikker på Emils fødder kommer til at elske de fine sokker.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er kun godt, at det kan glæde. Jeg håber, at halsen allerede har det meget bedre.

   Slet
 7. Hvor var det bare en sød idé med de fine sokker, og sådan fandt jeg din blog. Nu har jeg læst nogle af dine seneste poster og kan se, at du nok er værd at følge.

  Håber, dit internet snart bliver stabilt igen, for det skal da bare virke...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil da glæde mig, hvis du kikker forbi. Jeg dyrke min nysgerrighed og læse lidt hos dig i weekenden, når vi lander i sofaen og laver ingenting.

   Og ja, det er da skønt, at et par små uens sokker kan skabe glæde.

   Slet
 8. Lyder ligesom vores....vi har et helt "fantastisk" erhvervsabonnement fra Fullrate, men hvor er det heldigt at vi for det meste arbejder fra et andet net, for det her slå knuder. De måler på det, sætter hastigheden ned for at det i det mindste virker, måler lidt igen, har gravet vejen op og repareret, men det er stadig skidt og de virker faktisk ret ligeglade, så vi overvejer at lægge den ind via YouSee. Men irriterende er det for der er altid noget vigtigt man skal finde, når nettet ikke virker.

  SvarSlet