fredag den 21. september 2012

Gensyn lige om lidt

Jeg er ret sikker på, at der er mindst to, der vil nyde gensynet i dag. Dodo har savnet, og jeg glæder mig til at se hende, når Jonas kommer hjem i dag. Om jeg glæder mig? Ja for pokker da. Han har lige ringet. Bare for lige at advare på forhånd, for han har brugt lidt flere penge, end vi havde aftalt. Men de er altså brugt på gaver til familien, så det er vel i orden. 


Når Jonas og jeg kommer hjem, vil huset være som blæst. Jeg har aldrig været nogen haj til lige at løbe hele huset over med kost og spand. Men her er der nye tider. Sara har påtaget sig opgaven, og hun gør det rigtig godt. Aftalen er, at stueetagen bliver ordnet torsdag eller fredag, mens vi andre er på arbejde. Det er skønt at komme hjem til duften af rene trægulve. 

De lover regn, men det skal ikke ødelægge mit gode fredagshumør. Jeg vil møde dagen med højt humør og glæde mig over, at familien er samlet sidst på dagen.

24 kommentarer:

 1. Det bliver dejligt at få ham hjem igen! Sikke en fin ordning, at Sara gør rent - det gjorde min søn også en overgang.
  Klem og dejlig fredag til dig...

  SvarSlet
  Svar
  1. Han fik et ordentligt kram og så var det ellers hjem. Det er dejligt at have ham hjemme igen. Han er blevet lidt større synes jeg. Han vokser lidt hver nat for tiden :-)
   Klem og god weekend..

   Slet
 2. Dejligt at få ham hjem igen (og dejligt, at mobilen virker ;-) ). God weekend!

  SvarSlet
 3. Hvor dejligt med rengøringshjælp, og skønt at have dem alle samlet..;-D Knus og god fredag

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg nyder at komme hjem til rene gulve, og så tjener hun lidt til rejserne til vennerne i Jylland. Det er en fin løsning for os begge. Knus og god lørdag..

   Slet
 4. Vi har også rengøringshjælp...Ditte ordner hele hytten torsdag eller fredag..det er så dejligt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nogen skønne tøser, vi har :-)

   Slet
 5. Rengøringshjælp rr. Guld værd, vores er desværre stoppet, så vi jagter en ny..
  Rigtig god weekend hos jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Man kan hurtigt vænne sig til tanken. Jeg vil savne det, når hun en gang søger videre igen. God weekend - jeg har set, at I får dejligt selskab.

   Slet
 6. rigtig god fredag med familien , det blir skønt og så i en helt ren hytte :O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jonna - og så rigtig god weekend til jer.

   Slet
 7. God fredag aften med alle samlet igen. Og sms skal man da kun gøre, hvis der er problemer :-)Så det er godt, at der ingen sms'er dukkede op

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg valgte også at tolke det som et godt tegn. Og han levede og havde det fint. Måske bortset fra lidt søvnunderskud, som vi nok skal få klaret i weekenden, hvis jeg kender ham ret.

   Slet
 8. ...og nu sidder I sikkert og råhygger ;-D
  En skøn aften til jer *KNUS*

  SvarSlet
 9. Ja det har regnet hele dagen her, og du nyder sikkert lige nu at poden atter er hjemme igen.

  Kan I hygge jer rigtig meget på denne regnfyldt dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi fik hygget og spist sammen, og så var han væk. Op på værelset og på skype. Det er noget med en sød pige, som også havde manglet at snakke med ham.

   Slet
 10. Skønt at han er vel hjemme og at han har tænkt på jer! Det er så dejligt!
  Og rigtigt godt at I får en hånd med rengøringen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så godt, at man ikke selv skal tænke på det, når der nu også arbejdes og alt det andet. Jeg vil nyde det, indtil hun smutter videre i den store verden.

   Slet
 11. Det er OK, at han har brugt for mange penge, når det nu er på gaver til familien - faktisk er det da rigtig sødt tænkt. Der kan du se, alt var i orden, selvom du ingen SMS fik. Nogen gange er det sådan, at intet nyt er godt nyt.

  Det er dejligt med rengøringshjælp. Det har jeg også haft i tre år, og der var ikke noget skønnere end at komme hjem hver onsdag og så duftede hele lejligheden bare så rent og fint. Desværre har jeg måttet sige hende op, da jeg er blevet arbejdsløs - men det er en af de første 'ting', jeg vil investere i, når jeg får et rigtigt job igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - han er i bund og grund en god dreng. Han havde købt fine gaver til sine søskende. Bo og jeg fik en dåse Bornholmsk Torskerogn. Der er også humor ind over hans handlinger :-)

   Rengøring er en fed luksus at betale sig fra, og jeg forstår godt, at du vil have det igen. Omvendt er det et af de første steder, man kan skære ned, når man står uden arbejde.

   Slet
 12. Der er ingen tvivl om (siger min erfaring) at hunden vil være rigtigt godt tilfreds med at familien bliver samlet igen.

  Rengøringshjælp er altså en rigtig god ting at have i huset... men ikke lige noget vi gør i.. vi må troligt henlægge den slags manøvrer til søndag formiddag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg lover dig, at hun blev glad. Hun har det med at logre helt oppe fra øverste nakkehvirvel og helt ud i halen. Det er en fornøjelse at se på.

   Jeg har nu heller aldrig haft den luksus før. Det er kun fordi, at det stakkels barn mangler penge. Og så er det altså fedt.

   Slet