tirsdag den 4. september 2012

iPad og blog

Jeg har nu været den glade ejer af en iPad i en hel måned. Jeg er vildt glad for den, og bruger den stort set hver dag. Men jeg har endnu ikke fundet ud af (gidet sætte mig ind i) hvordan man får billeder på bloggen, når man skriver fra iPad? Der er garanteret nogen af jer derude, der er klogere end mig, og som måske har den nemme løsning? Jeg har endda set, at nogen magter at få to billeder til at ligge side om side. Jeg har vidst meget at lære endnu. 

Det bliver ikke nu. Hverdagen kalder og jobbet skal passes. Vi er i en lidt spændende periode, hvor der skal lægges lidt om og indføres nye rutiner. Alt sammen til gavn for vores kunder, men absolut også for at få et bedre overblik over vores egen hverdag. 

12 kommentarer:

 1. Der kan jeg desværre ikke hjælpe da jeg ikke ejer en Ipad, men mon ikke der er nogle andre der kan..;-D knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg burde måske også være lidt mere ivrigcefter at finde ud af noget selv.

   Slet
 2. Jeg er sikker på, Jonna kan hjælpe - jeg lægger ikke billeder ud som I andre gør, men bruger Tinypic.
  Klem og en god dag til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg aldrig hørt om. Der er så mange muligheder. Klem.

   Slet
 3. Jeg tror der findes en app til at blogge fra på din iPad, jeg gør det ved at sende en mail til en bestemt mailadresse, denne mail dukker så op som et blogindlæg. Jeg mener at huske, at jeg aktiverede et eller andet under indstillinger. I mailen sætter jeg bare de billeder ind jeg vil have i indlægget. Desværre kan jeg ikke styre den præcise størrelse på billederne, som jeg kan i WindowsLiveWriter.. som jo er mit yndlingsprogram til at blogge fra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har en app på min telefon, men har aldrig fået den brugt. Måske jeg skulle bruge lidt tid og sætte mig ind i det.

   Slet
 4. Der findes en app "Blogger" til Iphone. Jeg er blevet bekendt med den via min Google konto (og det er til Iphone, men bruges også fint på Ipad).

  SvarSlet
  Svar
  1. Den har jeg på telefonen, men har aldrig brugt den. Det må under søges.

   Slet
 5. Og en iPad er rigtig god til at spille ruzzle på ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja. Det har jeg hørt ;o) Jeg har ikke undersøgt det endnu, for jeg har gang i en masse WF. Og det tager også tid.

   Slet
 6. Jeg har heller ikke undersøgt min iPad for alle de muligheder der findes. Jeg har mange løse ender jeg gerne vil blive lidt klogere på. Jeg læser bare, og kommenterer lidt. En dag må jeg også prøve at sætte mig ind i det de andre noterer. Der kommer vel endnu en vinter hvor jeg kan afsættes tid til endnu lidt tidsfordriv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mulighederne er sikkert næsten uendelige. Men kan man finde nogen genveje og sjove ting, så vil det da være fint.

   Slet