torsdag den 6. september 2012

Gratis mad og glæde

Vi klarede dagen i går. Noget af det løste endda sig selv, for Jakob skulle ikke hentes alligevel. Nu er jeg torsdagsklar og glæder mig over, at der ikke er det store at forholde sig til i dag. Der skal ikke engang laves mad, for mor har inviteret. Hun bor 5 minutter herfra, så det kan sagtens lade sig gøre på en hverdag. Hun er glad, for hendes sygdom har tilsyneladende valgt at holde pause. Hun lider af KOL, og har en elendig lungefunktion. Heldigvis er den uændret over det sidste år, og hun er nu tilmeldt et motionshold for denne specifikke patientgruppe. Det glæder mig, at tilbudene er der. Der kommer fysioterapeut, psykolog og andre eksperter, samtidig med, at motionen kommer højt på listen.  jeg tror, at jeg vil købe en blomst med på vejen og ønske hende tillykke med de glædelige resultater. 

12 kommentarer:

 1. Det lyder som en god ide med en blomst til din mor. Du må have en rigtig god dag Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og i lige måde til dig. En lille blomst må der til.

   Slet
 2. Uhm mad mor har lavet er altid godt...;-D knus og god dag til dig..

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er den halve glæde. Jeg siger sjældent nej tak ;o) - knus..

   Slet
 3. Hvor er det godt at din mor har tilmeldt sig motionsholdet for KOL patienter. Det er en rædselsfuld sygdom...
  Ha en skøn dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja. Hun har valgt at leve med sin følgesvend og lære ham at kende. Det synes jeg, er stærkt.

   Slet
 4. Dejligt dels, at din mors sygdom holder pause, dels at der er tilbud rettet specifikt mod hendes sygdom. Det er da lige til at fejre med en lille blomst :-) Ha' en hyggelig aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikk? Vi skal huske at glæde os. Og god aften til dig.

   Slet
 5. Hvor er det godt at din mor har det lidt bedre...disse motionshold kan gøre underværker. Mors mad...findes der noget bedre ;-D God aften til jer..knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Gitte, mors mad er kræs. Og vi stiller gerne op til prøver. Knus til dig ;o)

   Slet
 6. Det er en forfærdelig sygdom (som ikke bare rammer rygere) men det lyder godt at din mor er ved at komme igang med noget motion, der er tilpasset forholdene.

  Hun fortjener da vist den blomst.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mor er x-ryger, men eksperterne siger, at graden af hendes sygdom ikke kan skyldes hendes egen røg alene. Men du har helt ret. Den er ond, og hun har i den grad fortjent.

   Slet