tirsdag den 4. juni 2013

Frikvarter og noget køkkensnak

Mandag i sidste uge forlod Sara og jeg vores mandlige medlemmer af familien og tog på tur med søster. Vi kørte til Skælskør og fik udleveret lilla T-shirts og en pose med forskellige gode ting i. Forud havde vi lagt et symbolsk beløb, hvor af de fleste penge går til Scleroseforeningen og Endometrioseforeningen. Som navnet på arrangementet lægger lidt op til, så var det pigernes dag, og det var en sjov oplevelse at gå tur sammen med lidt mere end 3.800 andre kvinder. I alt var der omkring 40.000 kvinder, der deltog i Ladywalk på samme tid landet over.
 
 
Lidt sporty er man vel.


Hvis det hele passer sammen, så tror jeg, at vi tager turen igen til næste år.

Herhjemme er vi nu nået så langt, at der er bestilt beton til i morgen. Gulvet i køkkenet skal nu støbes, så vi - jeg mener Bo - kan komme i gang med at lave gulvvarmen. Herefter skal vinduet skiftes og væggene ordnes. Om 3 uger starter Bo ferie, og så skulle rummet gerne så nogenlunde klar til det, som det hele handler om. De der køkkenelementer, der ser så brandgodt ud, og som jeg vil nyde hver eneste dag, når det hele er færdigt.
 
Nu vil jeg finde kontoret, og så vil jeg nyde, at der venter mig en weekend på 5 dage, når jeg synes, at dagens opgaver er klaret. 

14 kommentarer:

 1. Walk and talk, det ville også ha været noget for mig.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rigtig godt. Og omgivelserne var helt fantastiske.

   Slet
 2. Jeg har overhovedet ikke hørt om Ladywalk, men kommer det her forbi et senere år, er et da en god sag at gå for. Hvor bliver det skønt at få beton, så begynder der for alvor at ske noget (synligt).

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kendte heller ikke Ladywalk før Søster lokkede. Det er åbenbart en årlig tilbagevendende begivenhed med forskellige formål at støtte.

   Slet
 3. Måske skulle vi lave et blogtræf med indbygget walk and talk ;-) Du ser godt ud i den smarte lilla trøje. Næste år vil jeg også ha min afdeling med, ingen af os tog initiativ i år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ville da være en fin idé. Det er lidt sjovt, for jeg følte mig knap så fiks i den der lilla sag. Men tak :-)

   Slet
 4. Hvor lyder det som et godt initiativ ;-) og du ser super godt ud i det dress :-)
  Hvor bliver det godt med det køkken selvom det at leve på feltfod også kan være hyggeligt Go' aften og weekend *KNUS*

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih altså. Tak.
   Jeg glæder mig helt vildt til den dag, hvor jeg kan flashe billeder og sige "Se, hvad jeg har"

   Slet
 5. Jeg har flere gange tænkt på at deltage i Ladywalk, næste år må jeg bare være med. Det bliver godt når du snart kan nyde de nye køkkenelementer. :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er med igen til næste år, hvis det passer ind i kalenderen. Det er bare lidt ærgeligt, at de lægger det en hverdagsaften.

   Slet
 6. Ladywalk har jeg endnu aldrig deltaget i, men kunne godt tænke mig det. Vi skal bare køre så pokkers langt for at deltage, og så er det altid på arbejdsdage.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - det hedder vel Nakskov eller op til os i Skælskør. Det er lidt af en rejse på en hverdagsaften.

   Slet
 7. ladywalk er så lige gået hen over mit hoved :)

  Men jeg har også andet i hvet lige nu ...

  Kan godt forstå at I tog et frikvarter fra mændene :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Man kan altså bare ikke have det hele i hovedet på en gang. Jeg havde heller ikke fanget den, hvis Søster ikke havde lokket.

   Slet