onsdag den 26. juni 2013

Jeg bliver spist

Og nej - det er ikke fordi, der er nogen, der bider. Mere sådan et udtryk for, at jeg ikke rigtig rækker lige nu, synes jeg. 3 ud af 5 holder sommerferie. Yngste går på ferie fredag, og som eneste ene tager jeg en uge mere. Når jeg så kommer hjem bliver jeg modtaget. Skal vi ikke, og mor synes du ikke, og kunne vi ikke tage til byen i morgen, og hvad mener du om at.....
 
Det vil ikke være spor høfligt at bede dem om at lade mig være. Men lidt luft ind imellem er altså kærkomment. Sådan et par timer har jeg haft nu. Jeg tror, at de alle har glemt mig for en stund, så der har været tid til blogtur og til at glo lidt ud i luften. Om lidt vil jeg lave kaffe og kalde dem sammen igen. Vi skal se "De Urørlige". Det glæder jeg mig til. Og så glæder jeg mig til at samle flokken i sofaen, for jeg har jo ikke lyst til at undvære nogen af dem.

20 kommentarer:

 1. Åh, den film vil jeg så gerne se! Fortæl mig om den bagefter, ikke? Rigtig god fornøjelse med kaffe og familiehygge... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skal se den. Den var så fin, rørende og hylende morsom. Vi var 4 i sofaen, og yngste på 14 var enige med os andre. Den skal ses..

   Slet
 2. Man trænger virkelig til alenetid indimellem, især efter lidt stride arbejdsdage.
  Vi har haft De Urørlige liggende lige siden den kom på dvd, men vi har ikke fået taget os sammen til at se den endnu. Dumt, tror jeg - alle har kun storrosende ord tilovers for den. God fornøjelse :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg melder mig i rækken af storrosende filmseere. I må sætte den på, når chancen byder sig. Og husk også at se afsnittet bagefter, hvor de fortæller om tanker omkring filmen og viser lidt om, hvordan den blev til.

   Slet
 3. Jo man har brug for noget alenetid uanset hvor højt man elsker sin familie. God fornøjelse med filmen, den vil jeg også gerne se ved lejlighed. ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Alenetid er guld. Og heldigvis lader det sig gøre. Det er en fornøjelse at være mor til store unger.

   Slet
 4. Alene tid kan sagtens være kvaitetstid ;-) deter det i hvert tilfælde for mig. Og jeg nyder mine stunder, hvor ingen hiver i mig :) så nyd tiden så længe det varer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig Tove. Og det gør, at der er mere overskud til de andre, når man har fået lov at lade op. Sådan lidt alene.

   Slet
 5. Det er en helt fantastisk film. Jeg så den da den gik i biografen og har derefter købt den og efterfølgende set den på dvd.
  Det er en livsbekræftende, sjov og rørende film synes jeg

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at du også kikker forbi her Heidi. Jeg vil se lidt på dine skriverier en af dagene. Din beskrivelse er fin. Filmen rummer absolut det hele.

   Slet
 6. smiler..... jo aenetid har vi alle brug for, men som mor er det nærmest forbudt :-)
  filmen De urørlige er helt fantastisk ....så den i Bio...

  SvarSlet
  Svar
  1. Alenetid burde være en menneskeret. Det giver energi og overskud.

   Slet
 7. Alenetid skal man altså ha' lov til at ha' en gang i mellem. Også selv om man er mor. Men en aften i sofaen med familien og De Urørlige på DVD er nu heller ikke at kimse af :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig rigtigt. Hver ting til sin tid. så fungerer det hele meget bedre.

   Slet
 8. Ja vi har behov for alenetid ind i mellem, og lige om lidt holder du jo ferie sammen med dem alle. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig Inge. 5 arbejdsdage. Så kan vi fejre ferie sammen med Bos fødselsdag. Om jeg glæder mig???

   Slet
 9. Ja det er skønt med alene-tid :) Vi har lige holdt en uger og skal nu på arbejde i nogle uger (ja nok lidt mere end bare nogle uger) og så har vi sommerferie igen. God sommer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Min sommer er også delt op i flere ferier i år. Det fungerer rigtig godt, når vi ikke skal på længere ferie. Det strækker hele oplevelsen af sommer lidt. Hvis der da ellers bliver nogen sommer i år :-)

   Slet
 10. Det er vigtigt med alenetid ind i mellem, ellers bliver man da helt skør. Jeg kunne slet ikke forestille mig selv som en del af en stor familie, dertil har jeg været for meget alene.

  Jeg har ikke fået set De urørlige, men mon ikke den ligger på nettet et sted?

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej - det ville sikkert være noget af en rotterede at træde ind i, når man som dig lever alene. Jeg har aldrig prøvet alenelivet, men jeg kan da mærke, at vi bliver mere og mere os selv her, efterhånden som ungerne gror til.

   Slet