onsdag den 12. juni 2013

Jeg må væk

Derfor bliver dagens fornemmeste opgave at finde hundepasser og booke en forlænget weekend for hele familien. Til et sted, hvor nogen har gjort rent inden vi kommer, og hvor nogen gør rent, når vi kører igen. Hvor man kan slappe af helt uden at skulle tænke på ombygning eller andre pligter. Vi tager ikke nogen steder, før det herhjemme står færdigt, så jeg er lidt ude i fremtiden. Men jeg vil nyde forventningens glæde, og jeg har det rigtig fint med, at Familien Hansens sommerferie i år kommer til at ligge lidt sent, og kommer til at begrænse sig fra torsdag til søndag.

16 kommentarer:

 1. Jeg kan godt forstå, I har lyst til at rejse lidt væk fra byggerod - og nyde forventningens glæde :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi rejser ikke fra rodet. Det er overstået, når vi kører - i hvert fald, hvis alle planer holder. Nu er alt faldet på plads, så nu skal jeg glæde mig i mange uger :-)

   Slet
 2. Okay, der skal ydes, før der kan nydes. Men glæde sig kan man heldigvis gøre længe (og det er sommetider netop det, der skal til, når det ser surest ud) Rigtig god glædning :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kunne mærke, at der opstod et behov, og så måtte jeg jo handle på det - fordi det kunne lade sig gøre. Jeg glæder mig. Og når jeg har ventet længe nok, så går glædningen over i nydning.

   Slet
 3. Dejligt at have en god oplevelse at se frem til.. og jeg forstår godt at I alle trænger til at blive forkælet nogle dage.

  Jeg håber du finder et rigtig godt sted med lækker mad og gode oplevelser.

  SvarSlet
  Svar
  1. Beslutningen er taget Inge. Vi kommer til at hygge og nyde i stor stil.

   Slet
 4. Forstår dig så udmærket ;-D

  SvarSlet
 5. Det kan jeg altså godt fortå og mon ikke I får held med at komme afsted når det passer jer... er da vist osse et stort projekt med det køkken...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er et kæmpe projekt. Især fordi det foregår efter arbejdstid indtil nu. Vi kommer afsted. Det hele er faldet i hak, så nu glæder vi os bare.

   Slet
 6. Det er så godt at hvae noget at se frem til, pøj pøj med at finde noget ganske særligt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lene. Vi er landet og vi glæder os.

   Slet
 7. Åh ja det er ren luksus, og især ovenpå sådan en omgang I er ved. Imellemtiden må du så nøjes med at drømme, indtil det kan blive en realitet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det ville da være trist, hvis der ikke var noget at drømme om, synes jeg.

   Slet
 8. Det kan jeg godt forstå i vil - og det er så skønt at have noget godt at glæde sig til.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det nemlig. Og det gør vi :-)

   Slet