lørdag den 8. juni 2013

Ingen billeder og 10 i musik

Jeg har tjek på stort set det hele her i vores rod. Jeg er lige ved at påstå, at vi lever i en grad af organiseret rod. Der er bare en lille ting, der er smuttet for mig. Jeg kan ikke finde opladeren til mit kamera, og det kan ikke mere. Jeg tror nok, at den lå i en af skufferne i skabet ud mod gangen. Det skab er imidlertid væk sammen med væggen, som det stod på af. Noget af det ligger ude i garagen. Men det er altså ikke til at komme til, med mindre man magter at flytte nogle store gipsplader. Rigtig surt, for jeg vil så gerne fange det hele her.
 
Bo har været i gang fra morgenstunden, for dagens projekt skal helst afsluttes helt. Han er ved at skifte vinduet i køkkenet. Det gamle havde kendt noget bedre dage, og 3 ud af 6 ruder var punkteret. Det nye vindue er lidt højere og en smule smallere end det gamle. Desuden skal det rykkes lidt, så herren i huset har lige nu gang i murerskeen og en gang mørtel. Fra nu hedder det opbygning. Vægge, gulvvarme og selve gulvet. Der er også sat dato på modtagelse af elementerne nu. Det går i rigtig retning.
 
Og for lige at vende tilbage til gårsdagens eksamen. Jeg fik en sms fra Jakob, da han havde været oppe i den mundtlige del, der fortalte, at det var gået godt. Han havde analyseret Beatlesmusik og gjort det godt. Den praktiske del af prøven var samspil og sang med flere klassekammerater, og her var alt gået som det skulle. Jakob blev belønnet med 10. En ganske pæn karakter, der kommer til at stå på beviset, når han skal have hue på og fejres til næste år. Jeg behøver vel ikke at nævne, at mor var stolt?
 
 

13 kommentarer:

 1. Tillykke med sønnen! Flot gået, trods alle sommerfugleflokkene :-)

  Det er da ærgerligt med de manglende billeder. Af erfaring ved jeg, hvor sjove de er at have, når man (forbløffende nok) glemmer alle de fortrædeligheder man oplevede undervejs til drømmekøkkenet. Håber du kan få lidt hjælp til at grave det frem! God weekend, Susanne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ditte. Laderen er kommet frem igen, så nu bliver der taget billeder i store mængder.

   Slet
 2. Tillykke med sønnen! Flot gået, trods alle sommerfugleflokkene :-)

  Det er da ærgerligt med de manglende billeder. Af erfaring ved jeg, hvor sjove de er at have, når man (forbløffende nok) glemmer alle de fortrædeligheder man oplevede undervejs til drømmekøkkenet. Håber du kan få lidt hjælp til at grave det frem! God weekend, Susanne.

  SvarSlet
 3. Tillykke med Jakob - jeg kan godt forstå, at du er stolt. Spændende at det nu er opbygning, der står på programmet i køkkenet. Kan du ikke bare tage billeder med mobilen?
  Klem og rigtig god weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo - mobilen er alternativ. Og heldigvis tager den rigtig gode billeder. Så mon ikke jeg får samlet noget alligevel. Laderen er nu kommet frem, så alt i alt går det.

   Slet
 4. Åh, det er flot. Hils ham og ønsk stort til lykke.
  Beatles, meget spændende emne. Jeg kan godt lide, at Beatles er med i musikfaget :-) De åbnede mange døre for popmusikken.
  Du bliver nødt til at finde din oplader. Billeder skal der til. Det er så sjovt at se på bagefter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kisser. Jeg elsker Beatles og hvad der udløber derfra. Og heldigvis har Jakob taget det til sig også.
   Bo har klatret i garagen og gravet min lader frem :-)

   Slet
 5. Tillykke til den stolte mor med den dygtige søn :-) Kan du ikke låne en oplader eller bruge mobilen?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak....
   Problemet er løst og kameraet er igen fuldt ladt.

   Slet
 6. Tillykke til Jakob med det flotte 10-tal, håber du finder opladeren. :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Annemarie. Den er fundet og Jakob er nu klar til 2 prøvelse i dag.

   Slet
 7. Tillykke til Jakob, det er en rigtig flot karakter.
  Du må fotodokumentere med din iPhone, indtil du finder laderen.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - heldigvis sidder der et sejt kamera i Iphonen. Den anden er nu dukket op, så jeg er helt med igen..

   Slet