tirsdag den 29. oktober 2013

Hul i hegnet og ikke mere parasol

Jeg forestiller mig, at der er et gennemgående tema i Blogland i dag. Noget med vind i træerne og ting, der bevægede sig lidt for meget i vinden. Som de fleste andre steder, var det voldsomt her. Parasollen var aldrig nået ind. Det vil sige, den skulle have været båret over på traileren, for den var moden til en udskiftning. Nu er beslutningen endegyldig. Vi skal have ny parasol - men ikke før foråret sender sin sol og varme.
 
Jeg tror, at vi er sluppet nogenlunde heldigt. Vi kunne høre nogle tagsten glide ned af taget, for at lande på garagen. Ikke noget voldsomt, og vidst ikke mere, end at min håndværker får det ordnet, når dagen bliver lys nok til det.
 
Hegnet ind til naboen har taget skade. Det står et godt stykke inde på deres grund og er ikke vores. Og kender jeg dem ret, så står det snorlige, når jeg igen vender hjem fra arbejde.
 

Dette billede tog jeg med telefonen, da Jakob hentede mig på arbejdet i går. Den forfløjne trampolin stod i et T-kryds. Vi kunne lige komme forbi. Bo havde lagt ruten om et par gange på vej hjem i går. Væltede træer gjorde, at der måtte findes andre veje. Danmark har vidst travlt i dag. Jeg satser bare på, at vejen til kontoret er farbar, så jeg kan komme af sted og passe mine pligter.

20 kommentarer:

 1. De der flyvende trampoliner skal man ikke spøge med! I er da heldigvis sluppet uden større men. Jeg håber du når frem; jeg tror mange får problemer med at komme på arbejde til tiden i dag, men mon ikke de bliver tilgivet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi havde ikke de store problemer, og havde der ligget træer over vejen, så var de væk næste morgen.

   Slet
 2. Jeg har valgt at blive hjemme og arbejde i dag, det ser ret håbløst ud at komme med toget herfra og til København. Jeg har mirakuløst ingen møder i dag, så jeg overlader min plads i toget til andre som har større behov.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg kunne forstå, at togene var længe om at blive normale igen. Og når det kan lade sig gøre at tage opgaverne hjemmefra, så er det da en fin løsning.

   Slet
 3. I er da heldigvis sluppet uden større skader - her er vejene et kaos af væltede træer, og i vores have ligger fire træer, der er knækket som tændstikker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - jeg tror faktisk, at vi slap billigt trods gevaldig rusk. Der var ikke de større skader at se her omkring.

   Slet
 4. Et par løse tagsten er til at klare, det er godt, det ikke gik værre. Den forfløjne trampolin er jo en dræber; jeg fatter ikke, at folk ikke havde sikret dem bedre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, der mangler lidt respekt. Den omtalte trampolin lå ude på marken næste morgen og lignede en stor edderkop, der var trådt på.

   Slet
 5. Jeg håber da, at den trampolin ikke gjorde nogen skade på sin vej. Godt at det ikke gik værre med parasol og tagsten, I kunne jo være blevet ramt af dem

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi hørte lydene og blev inde. Fik en overnattende gæst på den konto, men hellere det end skader. Parasollen var i stykker i forvejen. Kunne bruges men burde udskiftes. Nu er beslutningen taget for os.

   Slet
 6. Ja det var temmelig voldsomt nogle steder. Godt der ikke skete mere. Det er altså vildt med de trampoliner der bare flyver rundt i luften - det er jo sindsygt farligt :-/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det absolut. Trampoliner er gode. På jorden. Og godt bundet fast.

   Slet
 7. De der flyvende trampoliner er der skrevet en del om. Der har vist været en hel del af dem ... jeg tror den storms voldsomhed kom bag på mange. Jeg ser det som, at ulven endelig kom ... men at man (jeg var en af dem) i starten opfattede det som om pressen (igen) ville gøre en myg til en elefant ... og så var det rent faktisk en elefant denne gang :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må man sige. Vi valgte for nogle år siden at grave vores trampolin ned, så den er plan med græsplænen. Derfor står den der endnu :-) Og jeg slipper for at glo ud i det grimme net.

   Slet
 8. Lyder som om I er sluppet billigt i forhold til jeres placering i en ende af sjælland, der da vist var ganske hårdt ramt.

  Løsgående trampoliner har jeg det ganske svært med - fatter ikke at folk ikke lige får dem tøjret ordentligt - men det er måske ganske svært hvis man ikke skal pille den fra hinanden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige i vores lille område ser det ud til, at der ikke har været voldsomme skader. Heldigvis.

   Slet
 9. Det er vist meget der har fløjet omkring i mandags, og gid fanden havde de trampoliner eller bare at folk tøjrede dem ordentligt. ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er voldsomme kræfter i gang, når sådan en fætter selv går over gaden. Faktisk kan de jo skilles ad og gemmes i skuret for vinteren, når man får sådan en melding. Men det kræver jo, at nogen gider, og at man skal ud...

   Slet
 10. Her på matriklen er vi sluppet helt uden skader. Naboen er en af dem, der var ude og tøjre deres trampolin til et træ, så den ikke fløj væk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder fornuftigt. Vores er nedgravet og flyver derfor ingen steder.

   Slet