søndag den 4. maj 2008

En fredag i Zoo

Her skulle der have været billeder af de 3 fætre. Helt opslugt af at se på spændende dyr og spise store is. Sådan skulle det imidlertid ikke være.
Vi nåede hele vejen ind til byen og fik spist vores mad i Søndermarken i fint vejr. Da vi havde pakket frokosten sammen og lagt resterne tilbage i bilen begyndte det at dryppe. Ikke noget særligt, og de havde jo også lovet enkelte byger. Det skal ikke ødelægge en god dag, når man nu har flyttet sig de 100 kilometer. Vi stod i kø i det meste af en halv time - stadig i "den enkelte byge". Inde i haven klarede det lidt op, og vi kom da også rundt og så lidt dyr og var en tur i tropehuset. Så var det lige, at der gik hul i himmelen. Det regnede ikke mere - DET STOD NED I STÆNGER. (og dette ordvalg er kun fordi jeg har lovet mig selv, at der ikke skal være grimme ord på min blog).

Billedet her af Moster og alle drengene er taget, da vi gik mod Zoo. Da vi spurtede den anden vej, var der ikke ligefrem den store lyst til foto.

Vores tur i Zoo blev ikke mange timer gammel, før vi spurtede tilbage gennem Søndermarken for at komme om til bilen. Her blev 3 drenge revet ud af deres våde tøj og fik tæppet over sig. Min søster og jeg sad drivvåde hele vejen hjem.

Vi er dog enige om, at vi - trods vejret - havde nogle skønne timer med vores drenge. Så Søster og Viktor - Tak for dejligt selskab på ven våd maj-dag.

Herhjemme blev vi mødt af vore søde naboer, som havde nydt det gode vejr. Alle dagens måltider var blevet indtaget i haven.


I går var vejret til gengæld det skønneste man kan tænke sig. Se selv - en lille stemningsrapport fra terassen lige inden der blev tændt op i weberen.

1 kommentar:

  1. Det er os der takker. Det var nu hyggeligt, trods heftigt uvejr. Håber dog at vi kommer derind en gang mere. Vil så gerne se elefanterne... Og alle de andre dyr vi ikke nåede :-)

    SvarSlet