fredag den 30. maj 2008

Status før weekenden

Ude i haven står denne her:
Den er nøje udvalgt blandt flere fabrikater, så den skulle være rigtig god. Den er ikke samlet færdig endnu, for den skal selvfølgelig også have monteret det medindkøbte sikkerhedsnet. Der er bare lige en lille detalje. Der er sket en fejl under pakkeriet af trampolinen, så vi har fået 2 forkerte ben. Den kan ganske enkelt ikke samles og nettet kan ikke sættes på, før de rigtige ben er kommet frem. De er nok blevet sendt idag, så med lidt held på mandag. Der var godt nok dømt skuffelse hos drengene, da det var en realitet. Jeg blev sgu lidt sur. ØV

Til gengæld kan jeg glæde mig over, at jeg er kampklar igen, og at det meste er handlet ind til Jonas' fødselsdag i morgen. Han har bestilt burgere og pølser, så der er dømt grill. Desserten skal bestå af hjemmelavede isvafler med hele svineriet. Det bliver en rigtig børnefødselsdag. Jeg mangler lige at køre ud på gården og hente friske kartofler til en gang kartoffelsalat og nogle fine jordbær til lagkagen. Det skal nok gå.

Jeg glæder mig til at se hans ansigt i morgen, når han ser denne her:Han har ønsket sig den med nummer 7, for det spiller hans yndlingsspiller i på Chelseas hold. Der er indkøbt lidt flere gode ting til ham, så jeg er ret sikker på, at han bliver godt tilfreds. Og med den vejrudsigt vi har fået, kan det næsten ikke gå galt.

Rigtig god weekend derude....

2 kommentarer:

  1. OG rigtig god weekend til dig. Det bliver spændende at se, hvad han siger til trøjen :)

    SvarSlet
  2. Hej Susanne!

    Stort tillykke med ham i dag - mon ikke trøjen faldt i god jord? :o)

    SvarSlet