søndag den 25. maj 2008

En skøn fætterweekend.

Er der noget bedre end en vaffelis i hånden, når man går rundt på terassen med sin ældste fætter? Og når der så endda er chokoladeis i.... Så bliver det vidst ikke meget bedre.

Viktor har sovet hos os fra fredag til lørdag. Det har været rigtig hyggeligt. Vi laver gerne en aftale - han og jeg. For hjemme hos sin mor kan dagen godt starte allerede omkring 5 - 5.30. Det er jeg ikke helt til. Så her sover vi længe. Lørdag stod vi op halv ni. Jo -han er en god dreng.

Han hygger sig med sine fætre, så det er altid en fornøjelse at passe ham.

Han var hentet, da jeg skulle til bryllup. Jeg fik stuen for mig selv, for der er ikke rigtig nogen af de andre i huset, der deler min interesse. Heldigvis lå der en pakke papirlømmetørklæder i skuffen i sofabordet, så jeg slap for at lette mig, da jeg græd sammen med Joachim.

Lige nu er manden ude at cykle. Han tager liiiiige 30-40 km. inden vi spiser, så jeg har nydt roen på terassen med sidste nummer af "Spis bedre" mens fødderne slappede af i fodspaen.

Alt i alt en skøn weekend, inden hverdagen sætter ind igen.


3 kommentarer:

 1. Hvor er du en dejlig moster!!!

  Må lige høre - hvordan fik du ham til at sove så længe? Min tøser sover jo heller ikke længe (Johanna havde en periode hvor hun stod op kl 4-4.30 men det er heldigvis læææææææææænge siden...)

  SvarSlet
 2. Tak Mette. Det er svært at agere anderledes med en nevø som Viktor.

  Det med søvnen er en hemmelighed, som Viktor og jeg har visket i hinandens ører.

  Nej - jeg ved det ikke. Han "kører" til omkring halv ni (ville have sovet mindst en time hjemme på det tidspunkt). Så det er vel i virkeligheden ikke mig, men mine drenge, der gør noget ved ham. Men skønt er det.

  Han lå dog ved 7 tiden og talte om "Stor la-bil". Det overhørte jeg, og så sov vi da bare videre.

  SvarSlet
 3. Viktor hygger sig også. Han elsker at besøge Moster og Buu og sine fætre... Og - nåh ja, han er også rigtig glad for sin lækre kusine.

  Skønne billeder :-)

  SvarSlet