mandag den 12. maj 2008

Mors dagI går morges kom jeg ud til et veldækket havebord med morgenbrød og frisk kaffe. Desuden stod denne rigtig fine krukke og ventede på mig. Tak mine søde unger......
Dagen var sat af til pinsefrokost med hele familien. Sammenskudsgilde på vores terasse. Vi havde vejret med os og havde en rigtig god eftermiddag. Eneste skår i glæden var, at Viktor var blevet syg, så han og Manne kunne ikke komme.
Viktor og jeg havde ellers en aftale. Han havde mumlet noget om mors dag, så Sara og jeg havde sørget for, at der stod en blomst her. Jeg kørte ned med den, inden vores gæster kom, for selvfølgelig skal søster have blomst til mors dag. Også selv om hun er alene og Viktor kun er 1 år og dermed ikke gammel nok til selv at køre til havecenteret.

2 kommentarer:

  1. Orv, hvor er den flot, du er heldig. Min er også flot, jeg er rigtig glad for den, tusind tak.. Men Viktor er altså 2 år, bare lige for at få det på plads :-)

    SvarSlet
  2. Det er han da også. Det må være røget en trykfejl. Ellers havde han vel heller ikke været gammel nok til at lave aftalen med mig.

    SvarSlet