mandag den 4. februar 2013

En god weekend

Det var så årets første begivenhed. Jakobs 18 års fødselsdag gik over i historien som en god en, der varede fra fredag til søndag. Nu tror jeg, at vi trænger til lidt hverdag igen. Bare lige sådan, at vi bliver klar til fridage i uge 7.
 
Den næste tid ser ud til at bringe endnu en begivenhed. Denne gang i den tungere ende. Far har bedt mig komme i dag. Han vil snakke med mig. Jeg ved fra min bror, som besøgte ham i går, at han har stoppet for ernæringen. Nu får han kun væske og medicin. Hvad det indebærer, ved vi alle, og jeg har fuld respekt for hans valg.
 
 

11 kommentarer:

 1. Dejligt at Jakobs fødselsdag er godt overstået.. Jeg synes ikke så meget om den kommende begivenhed i jeres familie, men selvfølgelig skal dinn fars ønske respekteres.
  Tanker til dig..

  SvarSlet
 2. Trist begivenhed venter, lyder ikke godt ,,,
  Godt Jakobs fødselsdag blev god og festlig ...
  ha en god dag ,
  kram

  SvarSlet
 3. Det bliver så fra det ene yderlighed til den anden. Trist, at din far synes, at han er nået dertil, men stor respekt for hans valg.

  SvarSlet
 4. Og selv med væske kan din fars ønske komme til at trække ud. Har din far kontakt til et palliativt team, så han får den rigtige lindrende pleje? Jeg håber I får en god snak sammen, det må være dejligt, at din far er så meget med i egne beslutninger.Knus og varme tanker herfra

  SvarSlet
 5. Det lyder da bestemt ikke godt med din far. Har han besluttet sig for, at det skal være slut? Det kan godt være, at jeg spørger dumt, men en sådan beslutning er svær for mig at forstå.

  SvarSlet
 6. Stor respekt for din fars beslutning, som jeg så udmærket forstår, men som kræver en stærk personlighed at føre ud i livet.
  Det var det samme, min far gjorde - både mht. væske og mad. Vi tre søskende respekterede også beslutningen; det eneste han accepterede at indtage, var smertelindrende medicin.

  SvarSlet
 7. Godt at Jacob fik sin fødselsdag uden kedelige afbrydelser.
  Jeg forstår og respekterer din fars valg. Min far traf samme valg, og fik kun smertestillende. Han fik sit ønske opfyldt rimeligt hurtigt.
  Mange forstående tanker til jer alle i denne situation.

  SvarSlet
 8. Tillykke med din store dreng ( som vel næppe kan kaldes en dreng nu, men altid vil være det i en mors hjerte ;-).
  Jeg beundrer din fars styrke og valg selvom det er svært for familien. Mange varme tanker herfra til dig.

  SvarSlet
 9. Glæder og sorger går hånd i hånd...det er altid sørgeligt at miste en kærlig forældre uanset alder.
  Nu har han fået fred og I fik sagt alle de ord og tanker der var behov for, hvem vil ikke gerne tage herfra med en stor portion kærlighed og mulighed for at sige ordentligt farvel Du får et stort *KNUS* af mig søde

  SvarSlet
  Svar
  1. ...og et stort tillykke til den unge mand selvom jeg har sagt det før *hi hi*

   Slet