fredag den 1. februar 2013

Jeg har snydt

Det er rigtigt. Jeg har snydt. Og jeg er rigtig glad for det. Og hvorfor små mon? Jo, sagen er som følger: En af de aftaler jeg lavede med mig selv omkring nytåret gik ud på, at jeg nødvendigvis måtte se at få fjernet lidt at det bløde, så jeg kunne få en fin kjole på, når Jonas skal konfirmeres til april. Jeg er ikke på nogen måde stor, men jeg har nogle bløde punkter, som efterhånden fylder lidt.

Da jeg kørte hjem fra begravelseskaffe i tirsdags, gjorde jeg holdt ved Høng Centeret. Jeg skulle lige i Matas og have et par småting. Af en eller anden grund kom jeg til at gå ind i tøjforretningen i centeret. Og så hang den der. Kjolen. Den rigtige kjole. Den i mine farver og til min pengepung. Og faktisk passede den perfekt. Den skjuler det, jeg har, så det ser ud som om, jeg slet ikke har det. Nu er det store spørgsmål så, om jeg skal passe lidt på alt det bløde, så kjolen ikke kommer til at hænge sørgeligt, når den nu skal luftes den sidste søndag i april

16 kommentarer:

 1. Der er snyd, og så er der snyd, som ikke er snyd, men praktisk tænkning.
  Dette var det sidste ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ellen. Det er fantastisk at finde opbakning i Blogland.

   Slet
 2. Enig med Ellen ... Der er snyd, og der er snyd der ikke er snyd ...nyd din nye kjole :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil jeg så gøre Anne....

   Slet
 3. Tillykke med din nye kjole :-) Klem!

  SvarSlet
 4. Jeg synes ikke, du har snydt, du har derimod fundet en pragmatisk løsning. Og selv om du skulle blive af med nogle af de bløde punkter inden april, passer den nye kjole sikkert godt alligevel.

  SvarSlet
  Svar
  1. Snyd eller ej, så tror jeg, at jeg har gjort et godt køb. Og hvis bare ikke de bløde punkter udvikler sig, så går det nok.

   Slet
 5. Det er ikke snyd, det er fornuft i højeste potens.. :-) Du skal såmænd bare passe på dig selv.. :-)

  SvarSlet
 6. Yderst velhandlet. Hold du bare vægten til kjolen - for hvis den sidder godt, så er der nu nok ikke så meget galt med vægten under halsen.. så er det mere noget over halsen du skal have lavet om på.

  Så deler du i øvrigt heller ikke hofteskarpe blå mærker ud til alle du velkomst-knuser... det vil dine gæster med garanti sætte pris på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Og nu har du jo helt din egen mening om, at udfordringen sidder nord for halsen :-)

   Slet
 7. hehe, behold du bare det bløde du har, og nej det er ikke spor snyd, som Ellen skriver det er praktisk tænkning..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Og når Ellen siger det, så passer det :-)

   Slet
 8. smiler ,,,, tillykke. med den fine kjole ...

  SvarSlet