mandag den 25. februar 2013

En nye uge at se ind i

Tænk, at man skal vågne op til hvid gårdsplads igen. Jeg gider altså ikke mere. De små gule i haven skal have lov at være gule og ikke dækkes af sne. Jeg vil have varmere dage, og jeg længes allerede efter at skulle ordne krukker og skabe hygge i gårdhaven. Det kommer, jeg ved det. Jeg skal bare vente lidt endnu.
 
En ny uge ligger lige foran og venter på at blive brugt. Jeg har ikke mange ting på to-do listen, og det passer mig fint. Vi skal have sat fars urne ned. Vi har valgt at være der for at vide, hvor i plænen han bliver sat ned. Ugen byder også på et møde med sundhedsvæsenet. Jeg skal have checket vingen på røntenafdelingen. Det går bedre, men der er stadig ikke fuld bevægelighed i den. Der venter også en ganske særlig mærkedag i denne uge, men mere om det senere.
 
God mandag til jer derude. Jeg håber, at I fornemmer foråret gennem sneen.

6 kommentarer:

 1. Jeg gider heller ikke mere hvidt.. Heldigvis var det tøvejr da jeg cyklede af sted i morges, så jeg håber det hvide er væk når jeg kommer hjem igen..

  SvarSlet
  Svar
  1. Så mangler vi bare, at der også bliver skruet godt og grundigt op på den store termostat.

   Slet
 2. Det er da mærkeligt med din vinge; den bør da snart komme i orden, for nu har du da gået med det længe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja. Nu mener de, at noget sidder i klemme. Jeg ser bare frem til at få to piller og blive som ny igen (sagde optimisten)

   Slet
 3. her har vi så ikke sne, men kulde og dejligt solskin. Håber solen har skinnet på dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lene. Jeg tror at den ramte. Sådan føles det i hvert fald.

   Slet