lørdag den 23. februar 2013

Jeg er her endnu

Den første uge efter den ferie, jeg slet ikke synes jeg fik, er løbet fra mig. Der har selvfølgelig været ting, der skulle ordnes og arbejde, der skulle passes. Når det har været gjort, har jeg meldt udsolgt. Jeg har stort set ikke rørt en finger herhjemme, og jeg ved ikke ret meget om, hvad der er sket rundt omkring i Blogland.

Jeg har nærmest ligget i dvale. Jeg tror, at det er kroppens reaktion ovenpå min egen influenza, og alt det der har været i forbindelse med fars død. Vi skal have sat urnen ned i løbet af ugen, og der skal skrives boopgørelse til skifteretten. Lejligheden bliver afleveret i ugen, der kommer, og dermed er der ikke mere at gøre i den forbindelse.
 
Nu ser vi frem. Frem mod konfirmation og sommerens planer. Frem mod forår og påskeferie, der forhåbentlig kommer med temperaturer, der giver os lyst til at være mere udenfor. Jeg glæder mig allerede.

23 kommentarer:

 1. Det er vist en ret almindelig reaktion, at kroppen siger fra, og man bliver alvorligt træt. Det bliver rart at kigge fremad :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har jo før fået en på hatten af tilværelsen, og trætheden har altid fulgt med. Jeg tror at al energien bliver brugt på det der skal passes.

   Slet
 2. Jeg tror også kroppen siger fra når "det er nok" og du skal passe på dig selv :)

  Ja det bliver godt når foråret kommer. Jeg har været til hundetræning i dag. Skønt men noget koldt! God lørdag :) God afslapning :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg gik til hvalpetræning med vores da vi fik hende. Ingen succes. Hun gad ikke at køre bil, og træningsbanen var fuld af godbidder fra det forrige hold, så der var heller ikke rigtig "hul igennem".

   Slet
 3. Tror også at det var en helt naturlig ting at du lige tog en lille blogpause og sandsynligvis osse andre pauser i den her tid, men det betyder ikke at du ikke har været savnet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var ikke overvejet. Det blev bare sådan. Men tak for de søde ord..

   Slet
 4. Der er ikke noget at sige til, at du har haft brug for en pause eller flere. Det er stort at skulle rydde op i et dødsbo, det kræver så mange kræfter.

  Nu ser vi alle frem mod foråret og påskeferien, hvor det forhåbentlig bliver muligt at være udenfor og spotte de sikre forårstegn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Heldigvis havde vi fat i det hele for 2 år siden, så der var rydtet ganske godt ud.
   Jeg har bestilt påskeferien, og jeg har bestilt udevejr i samme ferie. Det må gerne være snart.

   Slet
 5. Godt at se dig i Readeren igen.. :-)

  SvarSlet
 6. jeg kan egentlig godt forstå du har haft brug for en pause,,,,,

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det må være kroppens måde at sige fra på. Og jeg må bare gøre, som jeg får besked på, så går det hele bedst.

   Slet
 7. Et dødsfald og alt det, som følger med i dets kølvand tapper og dræner, så jeg kan godt forstå, at du har brug for et pusterum, hvilket jeg også mener er meget vigtigt.
  Godt du lytter til din krops signaler.

  Foråret ligger liiige om hjørnet og det skal blive SÅ godt.
  Fuglene er så småt begyndt at signalere det og små skud kæmper sig frem i den frosne jord.

  De bedste ønsker og medfølende hilsner herfra,
  til dig og dine kære

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak til dig...
   Jeg elsker forår. Jeg har spottet de første små gule blomster, og nyder at lyset har ændret sig meget allerede. Jeg glæder mig til blomster og timer i gårdhaven.

   Slet
 8. Det tager tid, også længere end man selv tror, så lyt du bare til din krop, den skal nok fortælle dig, hvad du skal gøre. Og vi er her jo uanset ventetiden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det er jo det, der er så skønt ved Bloglivet. Jeg er blevet meget bedre til at mærke efter, og at trække stikket, når jeg føler det nødvendigt.

   Slet
 9. Man må bruge krudtet der hvor det er nødvendigt, og lade op når der er tid og mulighed for det. Sådan ser mit liv også ud i øjeblikket. Dog af helt andre årsager.

  SvarSlet
  Svar
  1. Og jeg synes faktisk, at det man bliver bedre til det, efterhånden som man bliver klogere (læs ældre). Og så er det også bare lettere at dække sine egne behov, nu hvor ungerne selv er i stand til at dække deres.

   Slet
 10. Det rammer lige pludselig, når der har været følelsesmæssigt meget i krop og sind.
  Men uger flyver altså meget hurtigt for øjeblikket, for selv en almindelig dødlig som mig :)

  Når boopgørelse og rydning af hjem tager tid, for der er minder og ukendte ting, der lige skal vendes og drejes inden etiketter som ud, gemme, genbrug kan sættes på.
  God søndag og pøj pøj med konfirmationsforberedelserne :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - der er nok at se til. Og du har helt ret. Ugerne fløjter bare afsted. Også når vi kører i normalgear. Vi har stadig et hængeparti med 4 kasser med papirer, billeder og dims af forskellig art, som netop skal deles i bunker, smides ud eller andet.

   Slet
 11. Det har været en barsk tid - jeg håber, der falder lidt ro på dit liv nu. Klem

  SvarSlet
 12. Blogland er her stadig når du får lidt mere tid, lige nu har der været andre ting der var vigtigere..Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er skønt. Og jeg bliver faktisk rigtig glad, når jeg ser, at I alle er der, selv om jeg har været fraværende. Det varmer.

   Slet