tirsdag den 19. februar 2013

Så er vi startet

Vores næste begivenhed i familien er konfirmationen i april. Det nærmer sig nu, og forberedelserne er så småt igang. I fredags var Jonas og jeg en tur i Slagelses og få indkøbt det aller vigtigste. Nemlig konfirmandens tøj. Der findes et billede, men det bliver naturligvis ikke offentliggjort, før den store begivenhed har fundet sted. Men jeg skulle hilse og sige, at han kommer til at se rigtig godt ud, når han træder ind i kirken den 28. april.

10 kommentarer:

 1. Nu skal du ikke stresse os, vel? ;-) Vi har først lige fået afklaret, at det er det, vi opererer med; onfirmation med K. Det er to dage før, så lige om lidt får vi vist travlt!

  PS: Selvfølgelig kommer Jonas da til at se godt ud. Bliver spændende at se billede. Jeg har slet ikke nogen fornemmelse af, hvad drenge skal have på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nix. Ingen stress. Vi har også taget det helt roligt ind til nu. Nu skal der sættes menu, og frem for alt, skal der vel nogle indbydelser ud.

   Drengene er meget frie i deres tøjvalg. Jonas har dog valgt at være lidt klassisk. Og så snakker vi ikke mere om det lige nu :-)

   Slet
 2. Selvfølgelig kommer han til at se godt ud.. :-) Glæder mig til at se ham i skrudet..

  SvarSlet
  Svar
  1. Han bliver så flot. Men han er jo også en lækker gut i forvejen. (set med moderens briller).

   Slet
 3. Det er så fantastisk på konfirmationsdagen at se konfirmanderne i deres fine tøj. Især kan jeg godt lide drengenes tøj; pigerne stadser sig ud som om de er små brude og de bryder jeg mig ikke rigtig om.

  Glæder mig til at se Jonas i det fine tøj.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vores frisør fortalte i går, at hun nægter at lave brudefrisurer på konfirmanderne. Netop fordi, det er en helt anden ting til en helt anden dag. Og jeg glæder mig over, at drengetøjet kan bruges igen. Modsat de dyre kjoler, der lander i skabet bag efter.

   Slet
 4. Det er en stor dag for de unge mennesker, selvfølgelig kommer han til at se godt ud..;-D

  SvarSlet
 5. Godt det er på plads, den ene af mine drenge var så hamrende ligeglad, så jeg endte med at tvinge ham ud og købe tøj 2 dage før den store dag, men flot så han ud. Den anden var derimod i rigtig god tid og vidste præcis, hvad han gerne ville have

  SvarSlet
  Svar
  1. Sjovt, at de er så forskellige. Jonas var blank, da vi kørte, men dannede sin egen mening, da han så udbuddet i forretningen. Det var faktisk en fornøjelse at se ham plukke ud og se mulighederne.

   Slet