torsdag den 14. februar 2013

Jeg er lidt træt

Nu er vi på den anden side. Nu er vi i tiden efter far. Bisættelsen er fint overstået, og nu mangler vi bare at få urnen sat ned. Hvornår det bliver, ved vi ikke endnu. Men når dagen kommer kører vi ned og ser, så vi ved, hvor han er.
 
Det har været nogen intense dage. Der har været noget at tage stilling til hele tiden, og vi søskende har været i kontakt hver dag. I dag holder vi fri - hvis man da kan sige sådan. Der skal ikke ske noget, og vi slapper bare af. I morgen skal vi i fars lejlighed og have tømt den.
 
Vi er enige om, at alt er forløbet fint. At tingene har været gjort rigtigt, og at han kom godt afsted. Nu tror jeg egentlig bare, at jeg trænger til en lur. Jeg har været på banen siden klokken 07.00 i dag, og det er lige lykkedes mig at få startet vaskemaskinen 2 gange. Jeg tror heller ikke, at det bliver til meget mere fra min side i dag. Vi nyder bare livet i sofaen i dag.
 
Kommentarerne her, på WF og på FB har i den grad varmet. Det er en rar tanke, at så mange tænker på os, når det hele er lidt svært. Tak til jer alle...

22 kommentarer:

 1. Mange gode tanker til dig og familien her fra Køge.

  SvarSlet
 2. Det er godt at vide at det er godt overstået og at du er ved godt mod. OG.. i stand til at sige til dig selv at du har behov for en slapper-dag i dag. Stor respekt herfra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Det har også været dejligt at fornemme omsorgen og få en lille sludder ind imellem.

   Slet
 3. Det er naturligt at være så træt, så man føler man bare har brug for at sove i 100 år. Godt at høre, i har taget en fin afsked, selvom det også er en lidt underlig tom følelse efter den intensitet, som følger i dagene umiddelbart efter et dødsfald. Kram til jer

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så rigtigt. Man bliver tom. Og i den grad drænet. For selv om tingene er, som de skal være, så bliver alle sanser brugt og følelserne bliver vakt.

   Slet
 4. Der er ikke noget at sige til, at du er træt. Der er så meget praktisk, der skal ordnes i forbindelse med et dødsfald, at sorgen ofte 'udsættes' til der er plads til den.

  Det er dejligt at høre, at alt er forløbet godt og at I har fået taget en god afsked med din far.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det praktiske kommer hurtigt til at fylde. Jeg er glad for, at vi "bare" skal tømme en lejlighed og ikke også tage stilling til hussalg og lignende.

   Slet
 5. Det tærer på de mentale kræfter, så det er fuldt forståeligt, at du har det som du har det. Jeg kan godt huske, hvordan det var ...
  Det vigtigste er, at I alle føler, det altsammen er gået rigtigt for sig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Man kan blive så træt, at man ikke kan sove :-) Held i uheld kan man sige, at det kom lige med vinterferien.

   Slet
 6. Det er hårdt at komme igennem alle de praktiske ting der er omkring en begravelse, og så er der jo også en masse følelser involveret.. Det æder kræfterne, godt at I har hinanden og forstår at tage nogle slappere ind i mellem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror faktisk, at vi er gode sammen. Vi har hurtigt indset, at vi har helt forskellige behov som søskende, og jeg er jo bare heldig, at der hele tiden står en Bo bag mig.

   Slet
 7. Selvfølgelig er du træt, godt du giver dig selv lov til at slappe af. For der er jo netop mange praktiske ting sammen med de følelsesmæssige ting. Og jeg har tænkt på dig, også selv om jeg ikke skrev noget på WF :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg slet ikke tvivlet på Lene :-)

   Slet
 8. Et dødsfald og hvad der følger med af praktiske, det tager på kræfterne, så det er godt at du kan give dig selv en pause. Knus fra mig..

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror faktisk, at jeg er rimelig god til at mærke efter. Og at huske at slappe af, når det kan lade sig gøre. Også selv om vasketøjet når loftet og jeg egentlig burde. Knus..

   Slet
 9. Mange tanker her fra - det må være en hård tid for dig. Godt du har mulighed for lidt afslapning i dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette. Og dejligt, at du også er med her. Det er sejt lige nu, men det giver stor mening, fordi han var så parat til at slippe livet.

   Slet
 10. Det lyder, trods alt, som om du og dine søskende har haft en meget afklaret og god oplevelse omkring din fars død, selvom det altid vil være en sorg at miste en forælder. Det er ikke så mærkeligt at du er udmattet.
  Jeg sender dig mange kærlige tanker herfra :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ditte. Det er underligt, for man rykker jo også selv en plads på livets bænk, når forældrene forlader den. Så uanset hvor meget det hele er i orden, og hvor afklaret man er, så bliver man overmandet af tanker og minder om det, der var.

   Slet