mandag den 25. marts 2013

Den der vinge

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg i længere tid (som i fra engang først i oktober) har været meget træt af min venstre arm. Behandlingerne hos fys har været stort set nytteløse, og jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har vågnet om natten. Ganske enkelt fordi det har gjort ondt. Røngtenbillederne i sidste måned viste ingenting, og ny henvisning blev skrevet. Med nye ventetider til følge.
 
Bo har sundhedsforsikring gennem sit job, og det viste sig, at jeg også kan gøre brug af den. Så da jeg havde været ved lægen i sidste uge ringede jeg til privathospital og fik en hurtig tid. Vi har været afsted i dag og diagnosen er stillet. Jeg har en sene, der er kraftigt beskadiget, og så har jeg en væskeansamling, som jeg ikke kan komme af med. Dette blev konstateret på en ganske almindelig ultralydsskanning. Jeg har fået lagt en blokade og fået henvisning til ny fysbehandling. Dette vil muligvis kunne gøre, at jeg kan slippe for indgreb. Der ligger en ny tid til kontrol om 6 uger. Jeg er glad og lettet, for jeg var faktisk lidt nærvøs for at skulle skæres i. Nu slipper jeg forhåbentlig for den del.
 
På vej hjem gjorde vi holdt ved vinhandleren. Vi får ind imellem nogle gode tilbud, så nu er vinen til konfirmationen i hus. Det ender nok med, at vi når det hele.
 
De næste par dage er der ingen planer. Vi holder ferie og skal bare slappe af. At det mest bliver inden døre, er der vidst ikke nogen tvivl om, for der er ikke meget forår her i udkantsdanmark.

18 kommentarer:

 1. Utroligt du skulle omkring et privat hospital for at få stillet diagnosen.... Den diagnose burde være fundet for lang tid siden,der går oseaner af tabt arbejdstid til og ulidelige smerter, dordi vores læger i det offentlige åbenbart ikke er dygtige nok, Efterhånden er vores praktiserende læger blot blevet ekspeditions sekretærer, man får bare stukket en liste ud med speciallæger, så kan man bare gå i gang med at ringe fra en ende ....
  rigtig god bedring

  SvarSlet
  Svar
  1. Det mest ærgelige er nu nok, at både lægen i går og forrige var fuldstændig uforstående for de røngtenbilleder, der var brugt tid på, for de viser stort set aldrig noget. Jeg gider ikke at være irriteret. Nu vil jeg bare glæde mig over de fremskridt, der forhåbentlig venter lige rundt om hjørnet.

   Slet
 2. Dejligt, at der nu langt om længe er en diagnose. Men for hævled altså, at du skulle vente så længe på den. Krydser fingre for, at du så nu kommer i orden inden alt for længe :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jo en sum af mange ting. Jeg var selv længe om at gå til lægen, for det ordner sig jo nok. Nu sker der forhåbentlig endelig noget.

   Slet
 3. Godt de fandt ud af det, Susanne. Desværre er det netop pga patienter, som ligger hos mig og andre sengeafsnit, og som har brug for akutte scanninger, at folk som dig og mange andre, bliver sat bagerst i køen. Jeg håber nogle med de vise sten finder ud af at ændre systemet. Til Ipsen, det er jo de samme læger, som arbejder begge steder, så det handler vist mere om ventetider på undersøgelser og ventetider på svar.
  Jeg krydser fingre for at behandlingen virker. God ferie til dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og jeg har fuld forståelse for, at akutpatienter skal til. Min vinge løber jo ingen steder. Jeg synes bare, at det er ærgeligt, at man skal have en eller anden forbindelse for at springe køen over. Men nu glæder jeg mig til bedring. Bedre nattesøvn og dermed større overskud igen.

   Slet
 4. Hvorfor skal det nogle gange være så besværligt...
  Det er godt at høre, at der nu er sat ord på og at der er en fremtid uden smerter.

  God bedring og god ferie ☺

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kari. Ja - vejen har sgu været noget knoldet.

   Slet
 5. Godt at du kunne komme ind under Bos ordning og få tjekket den skulder, håber det hjælper med blokade. Fortsat god ferie.. :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var slet ikke så tosset. Indkaldelsen til det offentlige system er kommet i dag. De ville kunne forundersøge mig sidst i april. Jeg er glad for, at jeg kom igang inden.

   Slet
 6. Hvor godt at de fandt ud af hvorfor du bliver ved at have ondt, og endnu bedre hvis der kan gøres noget.
  Krydser fingre for at behandlingen nu begynder at give pote, så vingen kan bære igen. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er glad for, at der var en reel årsag, og at det ikke bare gjorde ondt. Nu skal det gå fremad, og det kan kun gå for langsomt.

   Slet
 7. Godt du har fået klar besked nu så der kan handles Håber snart du bliver helt fit så strikkeplanerne kan blive indfriet Go' aften til jer *KNUS*

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig Gitte. Der må gang i de der pinde. Jeg savner.. Knus..

   Slet
 8. Ej, det er altså ikke i orden, det der! Al den tid, du har bøvlet med det, og så finder privathospitalet ud af årsagen i løbet af nulkommafem.
  Det er selvfølgelig godt for dig og for alle med en sundhedsforsikring (som jeg også har på jobbet), men principielt er jeg utilfreds med, at det er nødvendigt, at det skal være sådan.
  Men godt, at der forhåbentlig er skred i sagen nu, så du kan bliver frisk med den arm.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi er så enige Ellen. Det burde ikke være nødvendigt. Men jeg er nu glad for, at muligheden var tilstede. Lægen fra i går står lige nu højt på min liste over vigtige personer.

   Slet
 9. Pyha, hvor var det godt, at der nu er fundet en årsag til sine smerter. Dejligt at du kunne bruge Bos sundhedsforsikring! Nu håber jeg, blokaden og nye fys-behandlineger hurtigt hjælper. Klem og rigtig god påske!

  SvarSlet
  Svar
  1. Noget tyder allerede på, at det går den rigtige vej. Jeg er både glad og lette. Klem og god påske til jer også.

   Slet