tirsdag den 12. marts 2013

Det er bare ikke i orden

Nu ligner det jo ikke mig at brokke mig. Det er i hvert fald 2 indlæg siden, at jeg sidst måtte lufte min utilfredshed. Men når man nu står op en tirsdag morgen og nyder det smukke billede lige uden for stuevinduerne, så er det altså ikke i orden, at varmestyringen fortæller mig, at det fryser 10 grader udenfor, og min polo er helt hvid af frost.
 

Og når jeg så er ved ting, der ikke lige er i orden, så må jeg også lige berette om min aften i går. Da vi havde spist og ordnet køkken, var der lige plads til 3 glas i opvaskeren. Og jeg var slet ikke i tvivl om, hvor de skulle findes. Jakob var kørt, så jeg kunne ikke bare kalde dem ned. Jeg gik derfor selv op for at hente ned. Og her skal jeg lige understrege, at det er noget, jeg ellers ikke gør. At den unge mand også havde en tallerken og en gaffel deroppe kom slet ikke bag på mig. Jeg fik stablet servicet, så jeg kunne komme ned med det - troede jeg. For pludselig var der kun et glas, der skulle vaskes. De 2 andre lå på Jakobs gulv. Sådan lige omkring vasketøj og andre sjove ting. Sådan gik det til, at 2 glas blev til at vasketøjet blev rystet for glasskår og båret ned på plads. Gulvet blev støvsuget og nogle ting sat på plads.
 
Et par timer efter, at mit arbejde var udført, kom den unge herre hjem. Han valsede op på sit værelse, og jeg sad hernede med ørerne godt slået ud. Jeg skulle høre hans udbrud, når han ramte det rydtede gulv. Det skete bare ingenting. Han sagde ingenting. Han gjorde ingenting. Der var helt stille deroppe. Da jeg gik op for at høre ham, hvad han havde at sige, lignede han et spørgsmålstegn. Tænk en gang. Han havde ikke opdaget, hvad jeg havde lavet. Kontrasten var eller stor, skulle jeg hilse at sige.
 
Nu har jeg lige opdaget, at han også er rendt med min madpakke.... Og nej - jeg er stadig ikke typen, der brokker sig.

18 kommentarer:

 1. Susanne, der fik jeg dagens første grin. Specielt af din sidste sætning.. Jeg håber sandelig I har nogenlunde samme smag indenfor mad :-)
  Må du få den smukkeste tirsdag, tænkes kan.

  SvarSlet
  Svar
  1. Han brokkede sig godt nok over noget sennep. Så kan han lære det - ka' han....

   Slet
 2. Måske skal du bare lade være med at rydde op efter den unge mand - han kan jo alligevel ikke se forskel :-) Klem og rigtig god tirsdag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det plejer jeg absolut heller ikke. Det var kun for at få fyldt opvaskeren, og jeg vidste jo lige, hvor de sidste glas stod. Jeg må tænke mig om en anden gang, eller også kende mine begrænsninger, når jeg stabler.

   Slet
 3. He he, tak for godt grin :-) Man tror jo, det er løgn og mangel på god vilje, men et eller andet sted er det vist meget betegnende for drenge (og til en vis grad piger) i den alder, at de altså bare ikke kan (som i: mangler simpelthen evnen) se rodet eller manglen på samme.

  Ha' en solbeskinnet tirsdag. Jeg håber, du nåede at smøre en ny madpakke?

  SvarSlet
  Svar
  1. Her i huset har vi en pige - læs unge dame på 20 år - der i den grad også kan kunsten at løfte benene højt på eget værelse. Når det har ligget der længe nok, bliver det jo bare en del af indretningen.

   Slet
 4. Nej det er bare ikke i orden, hverken temperaturen, eller manglende ros til mor..:-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Han er nu ikke fedtet med ros, men han kan være længe om at opdage, at der er grund til samme ros. Han er vidst i sin egen verden ind imellem.

   Slet
 5. Mon ikke han bare udtrykker en ordløs telepatisk tak for dine tjenester...

  Kan nu godt forstå du valgte at rydde op alligevel - man skal jo hjælpe hinanden. Og i morgen sender du lige ham ud kl møg om morgen og friskraber jeres biler for is, ikk?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kunne ikke have, at han skulle komme sent hjem og træde rundt i knust glas. Men jo, jeg har fortalt ham, at han skylder. Dels for madpakke og dels for slet ikke at opdage. Og så var der noget om, at jeg reddede en vis kropsdel for ham, da jeg kørte ham i skole i sidste uge. Ellers var der kommet fravær i journalen.
   Jeg skal lige understrege, at jeg får både kram og tak.

   Slet
 6. Hihi... du har ellers rigelig at brokke dig over.. Så hvis du var typen der brokkede, ville det være helt OK.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ind imellem kan man vidst godt finde lidt og snakke højt over. Og ærligt talt, så sker det også :-)

   Slet
 7. smiler med lyd,,,,,,, typisk reaktion i den alder,,,,,, ja altså ikke din alder :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Også i min alder. Alle mødre ville have grebet støvsugeren og gjort skaden god igen :-)

   Slet
 8. Det er sørme godt nok koldt ude for tiden. Lad os i fællesskab håbe på forårstemperaturer igen.

  Jeg tror, at man i teenagealderen har et filter, der filtrerer alt, hvad der foregår omkring en, fra. Det må være grunden til at han ikke opdagede at du havde reddet et par kvadratmeter af hans værelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en anden slags briller, end jeg går med. Det er sådan nogen, der ikke viser unødig støj på linien. Du ville tro, at det var løgn, hvis jeg viste billeder, når det er værst.

   Slet
 9. Åh ja :) jeg kender det så godt ;-)

  Teenage drenge er virkelig gode til at gå rundt i deres egen lille verden og tro, det hele kommer til en ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan forestille mig, at vi deler en vis erfaring. Sådan nogle skønne unger kan jo være fuldstændig umulige.

   Slet