fredag den 29. marts 2013

Vi roder

Og det skulle helst ende med at give omvendt fortegn. Rod skal blive til orden. Det er køkkenprojektet, der fylder. Skabe skal tømmes og ting skal flyttes. Alt sammen anledning til at få kikket på en masse gamle ting. Der er røget et par sække afsted, og jeg er sikker på, at mere kommer samme vej.
 
Vi glæder os. Til at komme igang med at rive ned og bygge op igen. (Jeg ved det, vi er åbenbart ikke rigtig kloge). Det bliver så godt, når det hele står færdigt. Når jeg handler skal jeg lægge bånd på mig selv, så jeg ikke lige kommer til at købe en eller anden dims, der vil se godt ud på den nye hylde. Eller lige præcis den skjuler, der skal rumme krydderurten i vindueskarmen. Det er altså ikke helt løgn, at forventningens glæde er helt speciel.
 
Mine dage siden i mandags har også været helt specielle. Det gør ikke ondt hele tiden. Nu hvor det er ændret, går det op for mig, hvor ondt det har været. Jeg kan meget mere, end jeg har kunnet længe, og jeg kan lægge mig præcis som jeg har lyst til, når jeg skal sove. Lægen på Valdemar er min helt lige nu. Jeg glæder mig næsten til at se hende igen til den opfølgende undersøgelse, så jeg kan fortælle hende, hvad hun har gjort for mig.
 
Først vil jeg nyde påsken. Om lidt kommer min nabo ind til kaffe og snak. Det er alt for længe siden, så jeg tror, at ordene bliver mange i dag. Og vejret - det vil jeg slet ikke snakke om.

20 kommentarer:

 1. Det er dejligt at høre, at du har det bedre! Pøj pøj med alt det spændende i køkkenet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Madame. Køkkenet er et projekt, vi har set frem til i flere år. Det er både stort og vildt, at det er nu.

   Slet
 2. Hvor er det godt at det har hjulpet med blokaden.. Det tærer alt for meget på energien at have ondt hele tiden.

  Jeg forstår godt du glæder dig til jeres køkkenprojekt, i hvert fald til at det bliver færdigt.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - det kan man specielt se, når man ser det i bakspejlet. Det bliver så spændende med det køkken. Vi glæder os vildt.

   Slet
 3. God fornøjelse!!
  Det skal være (be)skidt, før det bliver godt.
  Men når det nye køkken er oppe, så er det noget så rart :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det med beskidt skal nok komme. Jeg tvivler ikke et sekund.

   Slet
 4. Godt at du har fået gang i vingen igen så køkkenprojektet kan blive realiseret ;-)
  Det her vejr indbyder i høj grad til hygge indendørs og gerne med lidt lunt i koppen
  God laaang fredag til jer knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er så glad for, at vingen kan lidt igen. Nu skal jeg bare have fat i fys, så den kan komme godt igang igen. Knus..

   Slet
 5. Det er dejligt at slippe for smerter, og så er du også mere frisk til jeres køkkenprojekt, og ja det bliver godt når det er færdigt.. :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan rigtig se nu, hvor meget de lede smerter egentlig har fyldt. Det er en gave at slippe lidt.

   Slet
 6. wau. sikke en glæde at spore i dit indlæg,,,dejligt, pøj pøj med det nye køkken kan godt forstå
  du glæder dig ,men pas nu på armen ,du skulle nødig på den igen .....

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også glad. Og meget lettet. Og jeg lover - Amar og halshug, at jeg nok skal passe på. Ellers har jeg en hel familie, der er efter mig.

   Slet
 7. Hvor er det dejligt, at det går så meget bedre med din arm. Jeg kan godt forstå, at du glæder dig til at se lægen igen og fortælle om dine fremskridt.

  Du skal jo også gerne have en fungerende arm for at kunne deltage 100 pct. i jeres køkkenprojekt. Held og lykke med det, og god påske.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg får slet ikke lov at lave for meget. Jeg er jo omgivet af store stærke drenge, og en mand, der tager fat. Jeg skal nok mest sørge for, at de får noget at leve af.

   Slet
 8. Hvor er det skønt du har fået det bedre! Spændende med køkkenprojektet - ja forventningens glæde kan være stor ;) God lørdag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette - og god lørdag hos jer. Jeg nyder bedringen..

   Slet
 9. Hvor godt! Nu kommer energien helt i top, og du bliver slet ikke til at styre :-D
  God påske og god arbejdslyst med køkkenet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ellen. Det hjælper allerede på det der energiniveau. Sjovt som man rigtig mærker det bagefter.

   Slet
 10. Jeg er glad for at høre at du er ved at være dig selv igen. Jeg kender fornemmelsen, efter flere års rygproblemer, rigtig slemt de sidste år, efter utallige besøg hos diverse behandlere, har simple indlæg i mine sko hjulpet gevaldigt. Det er næsten mirakuløst.
  Held og lykke med køkkenplanerne og rigtig god restpåske til dig og dine :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Man føler sig næsten som ny. Jeg har kæmpet med rygproblemer, da Jakob var lille. Det er absolut heller ikke for tøsedrenge.

   Slet