søndag den 24. marts 2013

Er du dus med dine maskiner?

Da tumbleren stod af først på året, gik der ikke lang tid, før der stod en ny på pladsen. Det er altså en god ven at have i en stor familie, hvor vasketøj har det med at vokse til bjerge på størrelse med Mount Everest. Eller næsten. Den gamle tumbler havde sådan en skrueting, hvor man skulle vælge, hvor mange minutter, tøjet skulle have. Så kunne man selv gå ud og åbne og konstatere. Den nye har display og en masse programmer. Og en brugsanvisning så tyk, at jeg aldrig får den studeret rigtigt.
 
En gang imellem får man en lille besked. Som da jeg satte den i gang første gang.  Tillykke, du har valgt et kvalitetsprodukt. Ja - det stod der altså. Som regel hører jeg, når den bibber færdig og får den tømt med det samme, for så krøller tøjet ikke. Men i går glemte jeg alt om vasketøj og tumler. Da jeg endelig kom ud til den, stod den med følgende budskab. Tag tøjet du...
 

Så jo, jeg er blevet dus med min nye maskine.

Og når vi så taler om maskiner. Den gode gamle Ballerup, som jeg nævnte i forrige indlæg har fået førstehjælp. Den er blevet åbnet og loddet, så den starter, som den skal. Nu kan vi igen bage boller i metermål.

22 kommentarer:

 1. Hahaha, Susanne. En vaskemaskine med humor. Heldigt at Balleruppen kører igen, det er altså en fantastisk maskine. Min mors fungerer stadig og den er uden tvivl ældre end din.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også, at det er ret morsomt. Jeg har dem nu mistænkt for at have byttet rundt på et par bogstaver, men lad det nu være..

   Slet
 2. hihi, godt at være dus med sine maskiner.. :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig, så ved man lissom, hvor man har dem :-)

   Slet
 3. Det er altså god humor... og til alle jer der elsker jeres kitchen-aid.. prøv lige at åbn den og begynd at lod på den :-D

  Thi sådan kendes et virkelig kvalitetsprodukt.. det kan faktisk laves.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber da bare, at den nu kan holde rigtig længe. For en ny koster jo temmelig dyrt.

   Slet
 4. Svar
  1. Næh, men måske vi skulle overveje.

   Slet
 5. Jeg er faktisk godt tilfreds med mine maskiner. Jeg har haft tørretumbler i mere end 15 år, men den er kun blevet brugt til at tørre dyner og hovedpuder i til Mads, som er allergiker. Til april bliver det er 13 år siden han flyttede hjemmefra. Jo, lige da Camille flyttede hjemmefra, for 10 år siden og betalte de dyre vaskepenge på vaskeriet, trak den også godt når hun var hjemme en weekend. Så her står en næsten ny maskine her, i gammel forklædning, men den er mindst lige så ny, og sikkert mindre brugt end din røremaskine til bolledejen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tumbleren bliver heller ikke slidt her. Det er vidst nummer 3 - og af samme årsag som hos jer. Et barn med allergi. Jeg sparer på den - både af hensyn til tøjet og til min strømregning.

   Slet
 6. Det er fantastiske meddelelser, de koder ind i alle vores maskiner. Jeg kan godt lide, at du nu er blevet dus med din tumbler.

  Hvor er det dejligt at din røremaskine kunne loddes. Det er det der kaldes kvalitetskram, at det rent faktisk kan repareres.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan også forsikre dig om, at jeg blev glad, da den stod på sin plads i skabet igen. Det er som en god gammel ven.

   Slet
 7. Det er da fint at være dus med sin tørretumbler.. Det er jo en rigtig god ven.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er den nemlig. En af dem, man helst ikke vil undvære.

   Slet
 8. herligt du er blevet dus med din tumbler ;-) kan se den også er lidt efter dig , nu håber jeg ikke den er skarp i mælet hvis du alt for tit glemmer at slukke

  SvarSlet
  Svar
  1. Du siger noget. Heldigvis skriver den kun, så jeg kender ikke tonefaldet i sætningen. En maskine, der snærrer, er ikke den sjoveste, kunne jeg forestille mig.

   Slet
 9. Ha ha, god værkstedshumor :-) Dejligt, at din røremaskine er kørende igen. Så er sikkert til en million flere boller i den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg. Så slipper drengene for de bløde krydderboller fra købmanden (som de elsker :-))

   Slet
 10. Dejligt når maskinerne fungerer som de skal - og taler pænt til en :-) Klem!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - og denne her er åbenbart lidt fri i replikken. Jeg synes, at det var sjovt... Klem..

   Slet
 11. Ha ha - det har jeg aldrig hørt om før sådan en smart maskine :D Så bliver det jo næsten en ren fornøjelse at vaske :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det havde jeg heller ikke. Faktisk kom jeg til at grine højt og larmende, også selv om jeg var helt alene i bryggerset. Fornøjelsen ved at vaske kommer den dag, hvor den kan lægge kludene sammen inden den kalder :-)

   Slet