onsdag den 13. marts 2013

Hvis nu jeg var sådan en

Altså sådan en, der brokker sig, så ville jeg åbne min hoveddør og tage et dårligt billede med mobilen og flashe det på bloggen. Herefter ville jeg skrive, hvad jeg mener om et ellers smukt vinterbillede, der bare ikke skal tages midt i marts...
 

Men jeg brokker mig slet ikke. I stedet fryder jeg mig over, at der ikke er noget fortov til min grund, og at det er lyst udenfor. Jeg har nemlig vendt brillerne, så de kun ser positivt i dag.

30 kommentarer:

 1. Hihi, ja der er en masse, vi kan glædes os over, og vi brokker os slet ikke :-) Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig Madame. Det skulle jo nødig hedde sig :-)

   Slet
 2. Heller ingen brok herfra, solen skinner, og det skal nok blive forår en gang :-) God dag til dig med de omvendte briller ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. alt godt kommer til den, der venter. Så det må vi jo gøre.
   For øvrigt sidder brillen, som den plejer. Jeg prøver at vende den positivt hver dag, og ikke bare i dag :-)

   Slet
 3. Intet fortov til grunden? Så må I til gengæld have en laaang indkørsel der osse skal ryddes...

  Men nej - vi brokker os ikke. Ps. hvor har du købt de vendbare briller.. sådan nogen må jeg altså bare osse have.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nix - intet fortov. Vi skal grave en gang fra låge til hoveddør, hvis det bliver for glat. Posten kører til vores postkasse og skraldemanden kommer heller ikke helt herop, så det er dejligt let.
   Jeg kører til Louis, når der skal vælges briller. Alene der bliver jeg positiv, fordi jeg får det hele for det halve. Men os imellem, så sker det altså, at jeg får pudset det positive væk.

   Slet
 4. jeg brokker mig heller ikke,for her daler sneen også ned,vi bliver ikke solskoldede og jeg behøver ikke misunde dig din sne , jeg får jo selv i store mængder nu :-),,,, livet er jo dejligt også i marts med eller uden sne,,, ha en dejlig dag❤

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ER smukt, men det er også ved at være nok. Eller hva? Men du har ret. Der er også fordele, og vi har det jo godt. Dejlig dag til dig også..

   Slet
 5. Et par kloge briller du har på, dem burde jeg låne for jeg er PIS sur over sne - jeg vil have forår :-)

  God dag

  SvarSlet
  Svar
  1. Foråret kommer Malene, og så vil vi nyde det max. Lad det være aftalen. Jeg gider ikke at være sur. Slet ikke på sneen, som ikke flytter sig af den grund.

   Slet
 6. Det er den rigtige vej at vende brillerne.. jeg havde øv-briller på i morges da jeg cyklede i snevejret.. Det var glat og træls..

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har min fulde forståelse. Det er bare heller ikke cyklevejr. Poloen kunne også mærke, at det var glat, så jeg tør slet ikke tænke på turen på cykel.

   Slet
 7. He he, jeg har heldigvis også kun de få meter, som indkørslen er bred, og det kunne jeg godt se det positive i igår, da jeg var ude at skovle. Og jeg er også godt tilfreds med ikke længere at skulle vågne og afsted i mørke. - Meeen jeg vil alligevel gerne have forår NU!

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi er så enige. Lad os krydse fingre for, at sneen er væk i morgen, og at foråret står og venter bag hækken.

   Slet
 8. Tror jeg har vendt mine briller forkert, og jo det er pænt, men altså!! Heldigvis skal vi også kun skovle 1,5 meter X 1 meter så skraldemændende kan komme til affaldet, det er lige til at overse..:-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - og for jer må det være så lækkert at have noget at skovle, når det nu ikke er mere.

   Slet
 9. Jeg kan godt lide dine briller :-)
  Tak for dagens første smil.

  SvarSlet
  Svar
  1. Var da så lidt Kisser. Jeg leverer gerne, hvis det er muligt.

   Slet
 10. Det er da også et fint og uberørt landskab at vise os :-)
  Apropos briller gik jeg en lang tur den anden dag. Da jeg var hjemme og inde i varmen igen, kunne jeg ikke forstå at de blev ved med at dugge. Det viste sig at jeg var rendt afsted med mine skærmbriller. Alt ser meget bedre ud med de rigtige briller på :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Gad vide, om jeg skulle undersøge det med skærmbriller. Jeg synes efterhånden, at det er anstrengende at omstille sig fra skærm til skrivebord og tilbage igen. Men altså, så er det jo at skulle skifte, og hvor er så de andre...

   Slet
 11. Smarte briller du har, sådan nogle vil jeg også have i dette vejr. Jeg forskanser mig i stedet på arbejdet, hvor der er både tag og vinduer, hvor man kan glæde sig over at husene er hule indvendigt. Og når jeg er færdig med det tager jeg tålmodigt bussen hjem og på vejen læser jeg i min medbragte e-bog. Endelig helt hjemme igen forskanser jeg mig bag først computeren og derefter bag e-bogen igen. På den måde opdager jeg næsten ikke sneen.

  Jeg vågnede tidligt i morges (ca. 6:30) og konstaterede, at det allerede var lyst. Det er da helt fantastisk. Jeg synes ikke, at lyset plejer at komme så hurtigt tilbage til os.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan fortælle dig, at det er lyst inden 6.30, for det er sent her i huset :-) Jeg kommer også alt for lidt ud i denne tid. Jeg er bare ikke god til det, når det er vinter og koldt. Når først foråret kommer, så bor jeg ude i gårdhaven. Det skal blive godt.

   Slet
 12. Jeg skal heldigvis heller ikke skovle sne, men jeg syntes altså ikke særlig godt om det alligevel.
  Men det er godt med sådan nogle briller, dem kan jeg godt bruge et par dage.
  KH Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis jeg kunne undvære dem, så ville jeg fluks sende dem afsted i din retning. Men det ville kræve, at jeg blev i sofaen for ikke at lave ulykker, for jeg er i kategorien lige før stæreblind.

   Slet
 13. Hyggelig og flot haveentre, lågen er bare så flot! (læste lige lidt om dens historie) Godt valg af briller!! :-)
  Hilsen Alice

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen her Alice. Jeg vil kikke ind hos dig i løbet af weekenden, når roen sænker sig i rottereden her. Ja - den låge er så fin. Jeg glæder mig over den hver dag.

   Slet
 14. Hvor kan man købe sådan nogle briller?

  SvarSlet
  Svar
  1. altså jeg er jo nærrig, så jeg går til Louis. Men jeg tror måske også, at det handler lidt om personlig indstilling. Og langt de fleste dage er det altså de postitive briller, jeg har på. Heldigvis for det.

   Slet
 15. Det er næsten umuligt ikke at se LYST på tingene, med al den dejlige sne der lyser alting op.
  Jeg ved jeg er irriterende ud over alle grænser, når jeg her i marts stadig elsker snevejr. Og I kender vel også sangen 'Sometimes it snows in april'? ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ER smukt, og sneen giver et fantastisk lys. Nu havde jeg bare sæt næsen op efter noget helt andet. Noget med grønt og en anelse varmere.
   Snow in april. Det må bare ikke ske :-)

   Slet