lørdag den 20. april 2013

Farvel rod

Dagens kapitel i farvel rods historie var de små skuffer i reolen i stuen. Jeg har fundet meget, der har overskredet sidste anvendelsesdato. Faktisk har jeg fyldt en halv sæk med sjove ting fra de seks små skuffer. Jeg fandt blandet andet denne gamle kassebon.
 

Tænk engang. Den dyreste kjole, jeg nogensinde har købt. Og så er den kun brugt en gang. Den hænger faktisk stadig i skabet til trods for, at den for længst har overskredet datoen. Jeg har en gang været ved at sende den ud af huset, men blev bremset af Sara. Det kunne hun ikke finde sig i. Sådan noget gemmer man som minde. Jakob har foreslået, at den kommer på til vores sølvbryllup. Men det tror jeg nu ikke, at han skal regne med.

18 kommentarer:

 1. Måske Sara kan bruge noget fra den engang.. eller den kan genanvendes som dåbskjole, når den tid kommer.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dåbskjolen har vi. Den skulle jo bruges samme dag, og der var ikke tid til at sy om. Men jo, det ville da være herligt, hvis vi kunne snuppe lidt og lade historien gå videre.

   Slet
 2. Husker den butik...der blev sunget morgensang hver morgen i sin tid...hvad betyder de 5cm?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror faktisk, at de 5 cm. var max hælhøjde på de hvide sko, jeg febrilsk jagtede på det tidspunkt. Jeg husker det som umuligt. De blev for øvrigt fundet hos Rosa Egelund i Høng. En forretning fra samme tid som Grønholt tror jeg.

   Slet
 3. Man kan falde over mange sjove ting. Her er brudekjolen røget ud for længe siden, men bonnen på stoffet har jeg skam endnu. Hele festen, fra start til slut, er samlet i en skrapbog :-)

  Godt du har fundet noget der ser ud til at virke på den dårlige vinge. Jeg aggerer også tit nålepude, og har rigtig gode erfaringer med den form for behandling.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jo lige de, de andre siger, at man ikke må. Ud med bon, men gem kjolen. Jeg tror nu mere, at jeg holder med dig.
   Nålene har en eller anden effekt. Jeg skal afsted om lidt igen. Vidst nok sidste gang, inden det skal kombineres med nogle øvelser.

   Slet
 4. Hehe, okay, så kan jeg godt forstå, at du syntes du trængte til at få smidt lidt ud :-)
  Jeg var lidt bagud og har først nu læst dit fredagsindlæg: vi følger også opskrifterne fra Skagenfood. Vi har Fantasypakken, og det er helt sikkert de 'anderledes' opskrifter, der lige giver det hele det sidste og ekstra pift.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg fandt også en håndskrevet regning på vores reolsystem. Det blev købt året efter i 94 for en mindre formue. Vi handlede for mere end. 15.000. Jeg skal så forsvare det med, at det faktisk er rester fra samme system, der stadig står i vores stue. Og faktisk synes jeg, at det er pænt endnu.

   Slet
 5. Dagens (eller rettere gårdagens) tilbud til ensomme mænd.
  Brud 1595 kr
  Ændring +/- 5 cm 250

  Og ikke mindst.. bytteret...

  SvarSlet
  Svar
  1. Stille. Det med bytteretten må ikke siges højt. Eller måske er den bare udløbet.

   Slet
 6. Nej man må ikke smide kjolen ud - men bonen er vist okay ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes nu, at det er sjovt at have bonen. Og så er den fra en tid, hvor en bon stadig kan læses her 20 år efter. Den går vidst ikke i dag.

   Slet
 7. nej,,,,, kjolen gemmer du ❤

  SvarSlet
 8. Jeg kan så godt lide Overleverens fortolkning af din kassebon.

  Der er ikke noget at sige til, at du gemmer din brudekjole, det ville jeg også gøre. Mindet om den store dag osv. Den kan uden tvivl syes om til en fin dåbskjole på et tidspunkt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - en fin fortolkning. Som jeg ikke lige havde set komme.

   Vores dåbskjole er et helt andet kapitel. Den kunne faktisk godt danne grundlag for et blogindlæg en dag.

   Slet
 9. Selvfølgelig skal kjolen gemmes, og bonen ville jeg også sætte i en scrapbog.. ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis der skal dannes scapbog over det bryllup er det vidst heller ikke en dag for tidligt.

   Slet