onsdag den 17. april 2013

I næste uge

Den der konfirmation, som lige nu fylder 75 % af mine tanker og tager lidt over for både arbejde og fritid er som bekendt fastsat til at blive afholdt den 28. april. Det har vi vidst i flere år. Hos os er det altid sidste søndag i april. Sådan er det bare. Med mindre man vælger nabokirken, for så kommer præsten søndagen efter.
 
Jeg tror nok, at jeg bare mangler at bestille lidt blomster og finde ud af, hvordan servietterne skal foldes. Nå ja, og så er der stadig den sang, som ikke helt er, som den skal være. I går kom det hele meget tættere på. Vi sad på kontoret, da min kollega nævnte den konfirmation, hun skal til i næste uge. NÆSTE UGE. Det er altså i næste uge. Den 28. april er faktisk i næste uge.
 
Bær over med mig, hvis jeg vrøvler på bloggen de næste 10 dage. Så er det altså bare fordi, jeg har fundet ud af, at det faktisk er i næste uge. Jeg glæder mig, Jonas glæder sig, og resten af familien ser også frem til dagen, og det hele er i fineste orden. Men lidt kuller har man vel lov at have.

18 kommentarer:

 1. Jeg kan godt forstå, det fylder meget hos dig lige nu. Pøj pøj med forberedelserne og med sommerfuglene i maven. Selv har jeg ikke været til en konfirmation siden min egen. Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Det fylder stort set mine vågne timer lige nu. Ikke hele tiden, men sådan i glimt, der bare kommer, når jeg mindst af alt venter det. Men det er hyggeligt. Jeg nyder at kunne gøre dagen god for ham. klem.

   Slet
 2. Det bliver jeres sidste konfirmation, jeg kan da godt forstå det trækker lidt baskende fugle rundt i kroppen på dig..
  Er sikker på I har helt styr på alt når dagen kommer, og hvis ikke, så går det også.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - sidste gang. Det er lidt vildt. Så er der udelukkende store unger. Det er skønt, og jeg holder med dig. Det skal nok gå.

   Slet
 3. Ja gys, ikke? Det kommer tæt på nu. Og det fylder. Måske er du ikke helt tilfreds med din sang, men du har den da i det mindste. Det er mere end hvad jeg har ... Jeg skal være den første til at bære over med dig. Vil nok selv komme til at vrøvle, hvis der da overhovedet kommer noget på bloggen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt vildt. Det har sådan været holdt lidt ud i strakt arm. Sidst i april. Det er til at forholde sig til. Men næste uge - det er sgu lidt for nærværende.

   Slet
 4. Du skal nok nå det. Jeg er imponeret over så langt du er. Jeg gyser stadig ved tanken om, hvordan jeg troede, at alt kunne nås lørdagen før søndagen. Jeg endte med at stå op klokken meget tidligt søndag og vaske badeværelsesgulvet, for begge vores konfirmationer er holdt herhjemme i telt på gårdspladsen med 65 gæster :-)
  pøj pøj med sangen og de sidste forberedelser :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi skal være hjemme i stuen, så der bliver garanteret også gang i den både hele lørdagen og søndag morgen. Vi bliver bare 20 denne gang, for det falder sammen med andre konfirmationer. Sådan er det, når der er jævnaldrende venner.

   Slet
 5. Ja lige pludselig rykker det tæt på, men er sikker på at det nok skal gå du har jo prøvet det før.. :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Og vi har ikke glemt noget voldsomt, det ved jeg.

   Slet
 6. Du har jo prøvet det før, så det går selvfølgelig altsammen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvfølgelig. Og det kommer til at gå rigtig godt :-)

   Slet
 7. Det er et stort arrangement og en stor dag, der skal fejres. Jeg synes det lyder til, at du har styr på alle detaljer. Held og lykke med det - det skal nok blive godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Det skal nemlig blive godt. Det bliver nemlig, hvad vi gør det til.

   Slet
 8. Er sikker på at det bliver alletiders fest I får stablet sammen der og at du når det hele - eller næsten det hele - og resten må I så bare grine af. Det skal der osse være plads til.
  (erindrer svagt en barnedåb jeg var til hvor værtsparret havde glemt at få bordben med til bordene - det havde vi meget grin af - middagen blev indtaget i - meget passende - børnehøjde)

  SvarSlet
  Svar
  1. Er der noget, vi har check på, så er det bordene. Måske jeg lige skulle checke om benene nu også er, som de skal være :-) Vi er heldigvis temmelig afslappede omkring sådanne dage, så skulle der ske et lille brud på traditionerne, så klarer vi også den.

   Slet
 9. det blir en super fest , servietterne bliver foldet.,sangen skrevet ,snart blir det den 28 ,og dagen efter kan du smække benene op og sige. hvorfor stressede jeg sådan rundt, det. hele gik jo godt,,,,,😊❤

  SvarSlet
  Svar
  1. Dagen efter pakker vi det hele sammen og nyder. Og så går vi ellers i gang med at rive køkken ud, men det er en helt anden historie.

   Slet