mandag den 8. april 2013

Lidt fravær

Hvis nu Blogland var min gamle folkeskole, så var det nu min mor skulle skrive i kontaktbogen og angive en god grund til mit fravær den sidste uges tid. Men jeg er for længst over skolealderen, og man kan alligevel ikke rigtig regne med de skoler lige for tiden.
 
Dagene er gået med lidt ekstra arbejde og med at passe på mig selv. Når jeg har siddet ved tastaturet hele dagen på arbejdet, har jeg bevidst valgt at skåne armen, når jeg kom hjem. Den opfører sig stadig ganske pænt. I morgen skal jeg til den nye fys, og det har jeg ganske store forventninger til. Nu skal alle kneb i brug, og jeg skal have den sidste bevægelighed med. Alt i alt klager jeg ikke, for mine smerter er vand i forhold til det jeg oplevede, inden jeg var til behandling på Hospitalet Valdemar.
 
I dag er der præcis 20 dage til konfirmationen. Det har fået mig til at indse, at jeg hellere må få styr på det sidste. Menuen skal sættes, og vi skal have styr på blomster og servietter. Service bliver lejet for et næsten symbolsk beløb ikke langt herfra. Jeg tror nok, at vi har styr på det.
 


Billederne er fra lørdag eftermiddag. De er fra Reersø havn og strand. Jeg var derude med min søster og Sara. Efter en god travetur ved havnen og langs vandet blev årets første soft-ice indtaget, og på vej hjem fik viste vi Sara, hvor vi boede, da vi var børn.

20 kommentarer:

 1. Det er dejligt, at det går meget bedre med dine smerter. Bloglad løber ingen vegne, så du skal kun blogge, når du har lyst. Jeg blev derimod trist over, at to af dem, jeg har fulgt tæt i årevis, har valgt at lukke deres blog.
  Rigtig god mandag og klem!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da også rigtig ærgeligt. Jeg nyder, at dagene bliver lettere, for de gør de unægteligt, når det ikke gør lige så ondt. Klem..

   Slet
 2. Jeg giver Madame helt ret! Jeg er heller ikke så stabil en blogger, men man skal kun blogge når lysten er der, det er ikke lektier ;-)
  Jeg håber de får styr på de sidste smerter og bevægeligheden snart. Og er sikker på I får en skøn konfirmation, det ville vist ligne dig dårligt ikke at have fod på det når tiden kommer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi glæder os til konfirmationen nu. Jeg håber og krydser fingre for, at den kommer til at falde på en dejlig lun forårsdag.

   Slet
 3. Nej, heldigvis skal man ikke melde sig syg i blogland, men man kan ikke lade være med at tænke over, hvorfor nogle pludselig holder en pause ... tanken om der mon er noget galt, kan ikke lade være med at dukke op.
  Rigtig god fornøjelse med alle forberedelserne. Det er hårdt, men sjovt, ikke?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kender jeg godt. Den der med at tænke lidt over, hvorfor man ikke lige hører noget. Blogland er nemlig også sprængfyldt med omsorg.

   Forberedelserne er rigtig hyggelige. Jeg tror ikke, det kan gå helt galt. Vi har trods alt en smule erfaring :-)

   Slet
 4. Dejligt at det går fremad med skulderen og smerterne, dejlige billeder fra jeres tur til Reershavn..Knus.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vejret var kun til dejlige billeder. Jeg savnede zoom på mit lille kamera. Der opstår hele tiden nye behov, synes jeg.

   Slet
 5. Som Madame skriver, løber blogland ingen vegne, hvilket kan være meget godt at huske på, når tid/motivation/whatever bliver en knap faktor. Her tælles også ned, og selv om der vist er styr på det meste, er der altså liiige et par løse ender, der tager en hel del af min koncentration ... Dejligt, at din skulder har det bedre. God tur til fys :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er altid lige noget, man kommer i tanke om. Og der er også ting, der skal ordnes til sidst. Men alt i alt kan det ikke gå mere galt, end at vi kan grine af det.

   Slet
 6. Herlig indledning :-) Dejligt at I har sådan en skøn begivenhed, der venter forude. God forberedelsestid :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig en dejlig begivenhed. Og hele familien glæder sig. Også de to store. Lidt underligt er det dog at tænke på, at det er den sidste, der nu smutter over i de voksnes rækker.

   Slet
 7. Som flere sagde til mig, da jeg nærmest sygemeldte mig fra blogland før påske - dét er ikke nødvendigt.. jeg er bare glad for at du stadig dyrker lidt wordfeud med mig...

  Er helt sikker på at du har eller får helt styr på den konfirmation, der venter lige om hjørnet...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved det, og jeg siger det jo også selv. Men jeg har jo været så doven, at jeg ikke engang har fået svaret på kommentarer, der er skrevet til mig.

   Wordfeud skal der til. Og jeg øver mig stadig i at kunne slå dig flere gange i træk. Eller bare en gang imellem :-)

   Slet
 8. Du har ikke mødepligt i det her land.. :-) det er det gode ved blogland.
  Det er dejligt med sådan en tøsetur til barndommens land.

  SvarSlet
  Svar
  1. En tøsetur er rigtig god en gang imellem. Og dagen kunne ikke blive flottere til formålet.

   Slet
 9. smiler...... jo man syntes næsten man som blogger skal ha seddel med hjemmmefra når man ikke lige får skrevet enten et indlæg eller gi en lille hilsen rundt på bloggene,så jeg kan godt følge dig, jeg tænker også hov er der noget galt hvis en blogger lige pludselig holder pause uden at melde sig fraværende ....smiler, jeg selv har besluttet at bloggen ikke skal styre mig , men mig der styrer bloggen.
  Pas du på armen og få styr på den kommende konfirmation, så kan vi glæde os til du igen får tid og kræfter til at skrive indlæg....

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan har jeg det også. Det er mig, der bestemmer. Alligevel kan jeg mærke, at det lige skal siges højt, når jeg er fraværende længere tid, end jeg bryder mig om.

   Slet
 10. Hvor er det dejligt at høre, at Valdemar har fået styr på de værste smerter. Jeg håber, din nye fys. kan tage resten. Måske kan du få nogle øvelser, der er gode for dig? Det er sørme længe, du har gået med den arm - nu skal den altså snart blive fuldbefaren igen.

  Konfirmationen: Uh ha, der er meget at se til. Jeg synes konfirmationsfester nu om dage er blevet til nogle meget store fester, som om det var små bryllupper, mindre kunne vel også gøre det? Nå det er nok bare mig, der er gammel kælling :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så vil du kunne lide måden, vi markerer de store dage på her. Temmelig uhøjtideligt. Vi har en stor stue, så tingene sker hjemme. De små kan tumle på trampolinen, og mændene kan dele en kold øl, mens de sparker dæk og ser på biler. Denne gang er det jo en søn, der skal konfirmeres, så det med den lille brud bliver ikke her.

   Slet