torsdag den 25. april 2013

Min konfirmand

Jeg har ikke spurgt, så han har ikke sagt, at jeg ikke må lægge dette billede ud på bloggen. Men sandheden er, at den lille smækre gut på billedet her, er den lange slanke Jonas, som lader sig konfirmere på søndag. Jeg har set på billeder til sang, og jeg har rettet til. Nu er vi ved at være i land. Han skal selv til generalprøve i kirken i eftermiddag, så han ved, hvad der skal ske på søndag.
 
 
Nu skal arbejdsdagen klares for i dag. Min hjerne gider ikke momsafstemninger. Den er mere til noget med bordopstilling, servietter og det helt rigtige gavepapir. Jeg tror, at det er godt for både mig og mine kolleger, at det er overstået, når jeg kommer på arbejde igen på tirsdag. Og lige nu er der faktisk noget der tyder på, at konfirmanden vender tilbage til normal skoledag samme dag...

21 kommentarer:

 1. Tillykke med den store dag her i weekenden. Og hvor det glæder mig, at der er udsigt til en ende på lockouten. Klem og god torsdag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Madame. Jeg glæder mig også over, at han nu kan komme ordentligt i gang igen. Klem..

   Slet
 2. Wow, jeg må da lige tjekke nyhederne, kan det virkelig passe? Det bliver da skønt for lærer, elever og forældre. Jeg er jo midt imellem, så er ikke berørt af lockouten, ingen skolebørn og ingen skolebørnebørn :-)
  Og hvor er han bare dejlig, din yngste søn. Mine børn havde også sådanne kinder. Min søster sagde, at man ikke skulle tage billede af dem i profil, for så kunne man ikke se næsen ;-) Rigtig god forberedelsestid og husk nu at nyde dagen på søndag, det er jo den sidste :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Små børn må gerne være runde. Det bliver de kun lækre af. Vi vil nyde, det lover jeg. Lige nu nyder jeg, at der er en ekstra dag i weekenden som kan bruges på at lande helt nede i skoene.

   Slet
 3. hihi, hvor er han dejlig med de tykke kinder, det bliver en dejlig dag for ham og jer.. :-D Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Han var nemlig en rigtig fætter lækker :-)

   Slet
 4. Hvor ser han dejlig ud, de kinder er da lige til at kysse på.. Ved godt han vil hade det hvis han læser det her.. :-)
  Håber I får en rigtig god dag på søndag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror også, at jeg har kommet til at kysse på dem nogle gange :-) Det sker stadig - også selv om de ikke er så runde mere.

   Slet
 5. Jeg håber, I får en rigtig dejlig konfirmation og vejret holder sig lige så skønt, som det har været i dag. Her i Hvidovre Kirke skal vi også have konfirmationer (fem styks) i den kommende weekend, så jeg skal over og lege fotograf; det er som regel en oplevelse at se de unge mennesker og at glæde sig med dem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er store konfirmationsweekend. Nu er vi ved at have ro på, og glæder os bare. Vi skal også tage billeder. I endeløse baner, vil jeg tro.

   Slet
 6. Sødt billede! Jeg håber i får en skøn dag på søndag. Vi skal til konfirmation ved en niece samme dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette. Nu glæder vi os bare - men nyder også fridagene inden.

   Slet
 7. Håber I får en fantastisk fest og at I har husket alt hvad der skal huskes.

  Glæder mig til at se og læse om det i næste uge.

  Tillykke med ham..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak til dig...
   Jeg skal nok lægge dokumentation i form af billeder, når det hele er vel ovestået.

   Slet
 8. Hvor var han nuttet! (Det vil han sikkert hade, at jeg siger...) ;-)

  Jeg håber, at I får en skøn dag på søndag - jeg kan tydeligt huske min konfirmationsdag. For slet ikke at snakke om mandagen (blå mandag?) efter... Alt det fine tøj... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Han var nemlig nuttet. Men du har ret. Det er nok ikke det, han helst vil kaldes nu.

   Slet
 9. hvor er han skøn den lille gut, som har vokset sig høj og flot,,,, rigtig god konfirmation,

  SvarSlet
 10. Jeg håber det blev alle tiders dag for både konfirmand, gæster og ikke mindst 'arrangørerne'.
  Det er ikke til at forstå at ens små, nuttede og buttede unger pludselig er transformeret til lange, ranglede 'lømler' ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det blev det Ditte. En rigtig dejlig dag. Nu er arrangørerne trætte, men på den gode måde, fordi det hele var så fint.

   Slet
 11. Bedre sent end aldrig, rigtig hjertelig tillykke til den unge mand. Godt at læse, at i havde en dejlig dag.

  SvarSlet