onsdag den 13. november 2013

Lidt om gaver

Spørgsmålet har allerede ramt mig. Og jeg skal da ikke gøre mig bedre end nogen andre, for jeg har bedt om ønskesedler fra familiens små. Jeg elsker at være i god tid, så jeg kan grine lidt af dem, der styrter rundt den sidste weekend før jul.

Men for pokker, hvor er det svært. Jeg går fuldstændig i stå over min egen ønskeseddel. Vel er der nogle ting, som jeg godt kunne tænke mig, og der er da også ting, som jeg synes, at jeg mangler. Men som alle (de fleste) andre, så køber jeg småting på mig vej, når behovet opstår. Og da vi har sat niveauet for gaver ganske fornuftigt til jul, er der heldigvis også loft for, hvad gaver må koste.
 
Så er der det med adventsgaverne. Jeg troede måske, at vi efterhånden er nået dertil, hvor det skulle slutte. Drengene er svære at finde noget til, for de bruger stort set ikke noget, andet end deres elektroniske legetøj. De elsker begge lækkert tøj, men det er altså også lige i overkanten, hvis der skal laves 4 pakker inden den rigtige julegave. Jeg forsøgte at smide en bemærkning den anden aften, men jeg kan godt høre, at det vil skuffe, hvis ikke Anton og Julius passer deres nissejob og kommer med hyggepakker om søndagen.
 
Så hvis du synes, at jeg er lidt stille, så er det altså fordi, jeg tænker, og tænker, og tænker..... 
 
 

16 kommentarer:

 1. Godt det ikke er mig.. synes julegaverne er en stor opgave og kan slet ikke forestille mig osse at skulle igang med adventsgaver.. plus at jeg har en kæreste der har fødselsdag i betænkelig nærhed af julens glæder.

  Du må tænke videre .. håber du finder alle de løsninger du skal finde... for der er da vist en del af dem..

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tænker og tænker. Og er allerede nået lidt i mål. Ikke med min egen ønskeseddel, men med glæderne til ungerne. Og det er vel i virkeligheden det vigtigste.

   Slet
 2. KENDER DET!
  Gavekalender til de små er OK. Yngate vil gerne have en Ramasjan kalender så det får han (hvis jeg kan få fat i en...), Frøkenen er på en fra Matas, men i år er dem lidt dyr for min pung, så tænke tænke tænke..., Ældste fik 24 gaver didste år, men igen, jeg har ikke råd, s det bliver lidt små adventskalender, med deo, slik og hvad jeg ellers kan finde på.

  Gave ønskelisten fra mig... den er også meget kort, som i ikke eksisterende - endnu, men jeg har også svært ved at finde på ;0)
  God fornøjelse med gaver og ønskesedler!

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er altså også gevaldig forskel på drenge og piger. Til Sara kan jeg lave en masse for små penge. Drengene er umulige.

   Slet
 3. Uhhhh børn bliver aldrig for gamle til kalender eller adventsgaver, håber det hjælper at tænke.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg prøver Inge. Hårdt og koncentreret.

   Slet
 4. Nej, Inge har ret, og så vidt jeg ved bliver voksne heller ikke for gamle :-)
  Her er der 24 pakker til hver - godt nok er det lidt lækkert til kaffen (chokolader i bonbonindpakning hæng i en lang snor) evt. suppleret med andre småpakker der er faldet en ind. Men gaver er svære, nu hvor mange selv bare køber hvad de har brug for. Jeg har lidt hjemmelavet på programmet i år...

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej vel. Jeg glæder mig stadig til den dag, hvor de får lyst til at give igen :-) jeg er godt i gang, og jeg skal nok nå i mål. Ind imellem ser det bare lidt svært ud.

   Slet
 5. Her får ungerne også stadig pakker i december, selvom de er 30 og 35 år, og siger jeg ikke behøver, men når man ser glæden, kan man da ikke lade være. Somme tider får de kun hver 4 adventsgaver. Andre gange er der pakke både fredag, lørdag og søndag. Alt efter hvad jeg har fået nys om de mangler eller kan bruge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej - hvor er de heldige. Så længe ved jeg ikke, om jeg bliver ved. Men selvfølgelig gør jeg, hvad jeg kan. For de skal jo forkæles de kære unger.

   Slet
 6. Det er nu hyggeligt med adventspakker - min mand og jeg giver hinanden - det hygger vi os med :) Håber du får tænkt inden 1. søndag i advent :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg, at jeg gør Anette. Du er da heldig, at der også er pakker til dig.

   Slet
 7. Det er svært ... helt enig, og jeg har ikke nogen gode ideer til dig.
  Da C flyttede hjemmefra og var en fattig lærling, fik hun pakkekalender med lys, sæbe, servietter, ris, te ... alt det, der hører med til en husholdning, og som kan holde sig, men det er nok ikke lige noget for dine drenge ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har heller ikke været noget problem for mig at lave en til Sara. Hun er glad for de små ting og glæder sig over tankerne bag. Det er straks værre med drengene, som ikke på nogen måde er på vej hjemmefra eller finder glæde i et julekort med frimærke, der kan sendes til en glad bedstemor.

   Slet
 8. Adventsgaverne er en dejlig tradition, og jeg kan godt forstå dine unger. For et par uger siden spurgte Bella mig, om jeg nu husker pakkekalenderen lige som de andre år, og det har moret mig at finde de 24 små ting.

  SvarSlet
 9. Det er også hyggeligt. Især nu hvor vi har fået det kogt ned til adventsgaver, for jeg må indrømme, at det sidste år, jeg jagtede rundt efter 72 små pakker, var knapt så morsomt.

  SvarSlet