lørdag den 30. november 2013

November var slet ikke så tosset endda

Egentlig er november ikke min favorit. Det er her mørket for alvor kommer snigende, og det er også tiden, hvor mit ellers gode humør kan finde på at svigte. November 2013 faldt lidt uden for normalen. Godt nok kom mørket, men jeg kan ikke klage ellers.
 
Jeg har brugt den sidste dag i november på at gøre lidt for  mig selv. Vi står for en december, der bugner af aftaler. Mere end sådan en julemåned normalt gør hos os. Der er en rund fødselsdag og en afskedsreception. Så er der lige den sædvanlige julefrokost med mit arbejde, og svogerens fødselsdag. For slet ikke at tale om turen til Skive, hvor vi skal til fernisering og hjemtagning af datterens ting og sager. Det hele er vanskeliggjort lidt af Bos vagtplan, men alt er gået op i en højere enhed.
 
Og hvordan er det så lige med kvinder og mange aftaler. Der må noget til. Jeg er en nøjsom kvinde, så mit sidste tøjkøb ligger langt tilbage. Derfor startede jeg bilen og kørte til Høng i dag. Sådan bare for at kikke, for når jeg synes, at jeg skal, så kan jeg aldrig finde noget. I dag skulle det være anderledes. Jeg kom hjem med en pose tøj og en rigtig god fornemmelse. Jeg er kræsen, når jeg køber ind. Og så er jeg nærig. Ting må ikke koste for meget, og det skal kunne bruges igen og med andre ting.
 
I dag var jeg heldig. Jeg kom hjem med et par bukser, som kunne være syet af sofabetrækket fra et gammelt slot, og som bare sad, som de skulle. Dertil en hvid skjorte, der både kan være fin og hverdagsagtig. Med lidt hæle er det på grænsen til at være elegant. Tager jeg bukserne på med en sort strik og mine støvler, så er det perfekt til en dag på job.
 
Jeg skal måske lige understrege, at det ternede i baggrunden ikke er en del af min udklædning. Det er hundens kurv, der er flyttet med ud i det nye køkken.
 
 
Drengene er ikke hjemme nu, så jeg må hellere sikre mig, at nisserne er klar, og at de har husket, at det er første søndag i advent i morgen.

6 kommentarer:

 1. Det ser ud til, at du er rigtig god til at købe tøj, hvilket, jeg ellers synes, er en svær disciplin. Jeg har så svært ved at finde andet end de traditionelle cowboybukser og dertil langærmede t-shirts her i vintertiden.

  Godt at du holdt fanen højt her i november. Måske bliver man bedre til at klare det med årene?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også slem til at kaste mig i uniformen til hverdag. Sådan bliver det let, fordi jeg ikke køber ret meget til mig selv.

   Slet
 2. Lækkert med lidt nyt, forkælelse skal der til ind i mellem.
  God søndag hos jer

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal der nemlig. Og det var da fedt, at det for en gang skyld lykkedes at finde noget i første forsøg.

   Slet
 3. Tillykke med klunset :-) nogle gange skal der jo ske lidt også på den front.
  Og fedt, at julegaverne er i hus!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ellen. Ja - det var tiltrængt, for det sker sjældent. Jeg ynder at fortælle Bo, at han har været heldig med mig, hvad det angår, for jeg bruger ikke ret mange penge på mig selv.

   Slet