mandag den 18. november 2013

Så gik starten

Jeg er i gang nu. Første portion adventshygge er samlet. En blanding af fjolleri, hygge og ting, der indgår i et skrabet budget. Gode ting til forholdsvis gode priser. Sådan som jeg bedst kan lide det. Modtageren har ingen anelse, så det må forblive hemmeligt lidt endnu.
 

Søndagen blev sådan en, der bød på hygge og nærvær. Jeg startede dagen med at skrotte mine planer om de ting, som jeg mente jeg burde have nået. Det kan sagtens klares i hverdagene - enten en tidlig morgen, eller lige efter arbejde. Derfor blev der dømt sådan en søndag, hvor huset dufter af lune kanelboller og god te, og den sidste sok næsten blev strikket færdig.
 
Min planlægningstrang er ved at tage over nu. Jeg irriterer folk med indsamling af ønskesedler, og jeg tænker lidt over, hvad der skal lande i kagedåserne i år. Faktisk så lægger jeg bånd på mig selv lige nu, for jeg har lyst til at hive alle nisserne frem af deres skjul og lade de røde huer sprede stemning og forventning. Jeg tror, at jeg venter lidt endnu. Det skulle jo nødig hedde sig, at Fru Hansen i nr. 71 er gået over gevind. 

18 kommentarer:

 1. Det lyder som den dejligste søndag hos jer. Jeg lægger også bånd på mig selv og venter med at tage nisserne frem. Men hvor er det rart, at vi har julen som lyspunkt her i den mørke årstid .

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi er blevet rigtig gode til at skabe de dejligste søndage. At lade lister og planer ligge og nyde dagen. Netop lyset i mørket gør godt for os. Jeg mærker det tydeligt.

   Slet
 2. Det lyder som en dejlig weekend, og mon ikke modtageren bliver glad for en pakkekalender, det tror jeg. ;-D Knus og en god uge til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig til at høre fra modtageren. Jeg er sikker på, at det kommer som en overraskelse.

   Slet
 3. Det har vist været en perfekt weekend. Bare nogen ville adventshygge sådan om mig - det ser dejligt ud ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne være så dejligt Ditte. Jeg drømmer også. Måske det en dag vender, så nogen får lyst...

   Slet
 4. Lige en søndag også efter mit hoved og hjerte.
  Hihi vi er åbenbart lige langt med sokkerne :-)
  Hav en skøn mandag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror bare, at min kurv skal rumme en halvfærdig toer. Lige nu ligger den fremme på bordet, og den rammer ikke kurven igen. Den skal være færdig nu.

   Slet
 5. Sådan en hyggesøndag skal der være plads til ind i mellem. Mon ikke der sidder nogen og glæder sig til at modtage december pakker.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nogen drømmer nok om noget. Det er jeg ganske sikker på. Det er nu også ret hyggeligt at være nissehjælper og glæde.

   Slet
 6. Øj øj.. min mor pressede mig osse for ønskesedler i går... var ved at skvatte af stolen af "hjælp mig nu" følelse...

  Du skal da ikke tage alle nisserne frem på en gang... lidt af gangen og så lad dem gemme sig lidt og efterhånden titte frem.... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Snigernisser. Det er hvad de er. De lusker sig frem lidt efter lidt. For til sidst at fylde hele hytten. Jeg har nemlig mange :-)

   Slet
 7. Jeg vrider også hjernen for at kunne skrive et par ønsker. Ungernes ønskeseddel er landet efter forespørgsel. Så nu er det lidt ælle bælle om hvad der skal købes.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der ligger et par fridage i næste uge, og så kunne det jo være skønt, hvis det værste - det hele - er overstået. Det kunne jeg godt tænke mig at prøve.

   Slet
 8. JEg har allerde fået ønsker fra yngstemanden og Golferen :)
  Og i dag har jeg så sandelig også købt yngstemandens adventsgaver ;-) Så jeg er også med på vognen at få ønsker i tide ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Projektet her er at få ønskerne ud af drengene. Saras har allerede ligget her et par uger. Det er skønt at få adventsgaverne overstået. Sidste år var jeg på panikindkøb et par lørdage.

   Slet
 9. Jeg har også indhentet ønsker fra de fleste. De skal købes i denne uge hvor vi holder ferie. Julen er en hyggelig tid :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan godt forstå, at du vil have det klaret i ferieugen. Jeg satser på 2 fridage i næste uge. Herefter skulle jeg gerne være nået i land.

   Slet