fredag den 29. november 2013

Vi gjorde det

Vi var i byen i går - Bo og jeg. Vi fik købt de fleste julegaver, og vi fik os en god frokost på en hyggelig café. Hjemme var vi enige om, at vi havde gjort det rigtig godt, man at vi lige manglede det sidste. Det har jeg så ordnet i dag. Alle - som i ALLE - gaverne er i hus. Også de 2 fødselsdagsgaver, vi skal af med i december. Det er vildt, og jeg er rigtig glad. Okay, der mangler en enkelt, men den skal han jo ikke med ud og købe, så den venter lidt. 
 
Nu skal jeg i gang med dej til brunekager og vanillekranse. De 2 favoritter, der bare skal være her, når det er jul. Og det skal være de samme, som vi plejer. Jeg må i gang.
 
Garnet fra julemarkedet i søndags er delvis brugt. Jeg har fået en hue lige som Marys. Lidt royal har man vel lov at føle sig. Det andet bundt bliver til et halstørklæde. Det bliver skudt i gang i løbet af weekenden. Egentlig er jeg ikke god til huer, men den er altså nødvendig, når vi traver i skoven og ved stranden med hunden. Jeg er heller ikke god til billeder af mig selv, så derfor et med kameraet midt i ansigtet.  
 

Nu vil jeg pakke gaver ind og få sat mærker på. Der kører julemusik i baggrunden, og hunden og jeg er alene hjemme. En af os synger højt. Den anden prøver at sove i kurven.

14 kommentarer:

 1. Jeg er meget imponeret, over, at du allerede har købt alle julegaverne. Det må være skønt! Du hygger med hunden og kagerne; det lyder rigtig godt - god fornøjelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Skal jeg være ærligt, så er jeg altså også selv imponeret. Nummeret med et par fridage har vi lavet de sidste 5-6 år. men det er første gang, at vi er nået i land.

   Slet
 2. SÅ dejligt når julegaveindkøbene er overstået, sikke en fin hue. ;-D Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Huen er varm. Jeg har altså selv svært ved at være huemenneske. Men tak :-)

   Slet
 3. Hvor er I gode I to.. hvad vil du dog få tiden til at gå med i december, når du allerede er færdig med gaverne nu.. :-)
  Du er genkendt... også med st kamera i hovedet. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh - jeg tænker, at vi nok finder på noget. Det er den mest pakkede december, der er set i mands minde. Men det er en helt anden sag.

   Slet
 4. Hold da op. Her i huset holder jeg på at bare det er nået inden juleaften, så er det godt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og så er det hele også nået inden for tidsgrænsen Lene. Og det er ikke så ringe endda :-)

   Slet
 5. En dejlig hue og skøn kvinde :-) Jeg lavede min Mary model sidste vinter og jeg har ikke fortrudt det
  Julegaver...det bliver i sidste øjeblik som i de forgangne år 😊 man skal værne om traditionerne *hi hi* Go' aften til jer *knus*

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Gitte. Nu sidder jeg med en anelse røde ører :-)

   Slet
 6. Jeg synes det er unfair.. øv... det er jo næsten at sammenligne med doping at snyde ved startlinjen og være klar før første søndag i advent.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved helt ærligt heller ikke, hvad der skete. Men tro mig. Jeg skal nok hænge bagud med et eller andet. sådan er det bare..

   Slet
 7. Jeg mangler jo også kun en gave som min mand ikke skal med ud at købe :) Det er så skønt. I dag har jeg julepyntet og hørt julemusik :) God 1. søndag i advent :)

  SvarSlet
 8. Tak Anette - og i lige måde hos jer. Jeg venter også lidt med Bos julegave. Han skulle nødig finde ud af noget.

  SvarSlet