fredag den 6. december 2013

Hun puster endnu, hende Bodil

I sidste weekend var Jakob og en god ven ude og sætte alle vores julelys op. Mit lille kamera fanger det ganske godt, når bare jeg husker at sætte knappen over på den med månen. Jakobs mål er, at der kommer en ny ting til hvert år. I år var det en ekstra kæde. Der manglede lidt, efter at garagen blev forlænget forrige sommer. Jeg kan desværre ikke komme til at fotografere direkte ind på huset. Det vil kræve, at jeg banker på naboens port og får lov at indtage hendes have. Dette er taget fra vores indkørsel.
 

Hvordan der ser ud der ude nu, ved jeg ikke. Jeg venter med at bevæge mig ud, til lyset er brudt frem. Bodil har haft travlt, og det har rusket gevaldigt ude i gården. Vi kalder den mormorblæsten her. Ganske enkelt fordi den deler navn med børnenes mormor. Hun har dog frabedt sig nogen som helst form for ansvar. TV2øst var for øvrigt i det lune hjørne i går. De havde opsporet en kvinde i Sorø, og havde lavet et lille interview med hende. Hun havde ikke gjort noget specielt for at komme på TV. Hun er bare en af de 7 kvinder i Danmark, der bærer navnet Bodil Storm.

18 kommentarer:

 1. Her i Roskilde har Bodil heller ikke helt forladt os, hun pruster og puster stadig, Bodil Storm var dagens navn i går.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Her hedder den stadig mormorpustet. Og heldigvis er det da forbi.

   Slet
 2. Og jeg er glad for at de udendørs lys ikke var sat op her. Men jeg elsker jeres hus med alle de lys, og jeg gad godt at min mand også var vild med lys i mørket. Lysene kommer nemlig ikke op, hvis jeg ikke selv gør det eller nærmest kommanderer ham ud (efter at have prøvet antydningens kunst længe) :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vores lys er slukkede. De gjorde knuder, så garageporten ikke lod sig åbne dagen efter. Nu må det ses efter, når vi igen er hjemme i lyse timer.

   Slet
 3. Så fint det er :-) Jeg håber, at mormorblæsten ikke lavede for megen ravage.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mormor blæste 4 tegl af taget. Hun er en barsk dame.

   Slet
 4. Det ser godt ud med alle jeres lys i mørket; det er sådan et hus, man har lyst til at vende hjem til. Tænk at hedde Bodil Storm i disse dage. Jeg håber ikke mormorstormen har været for hård ved jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mormor blæste tegl af huset. 4 stk. Men altså - det er jo ingenting, når man ser, hvad det ellers har haft af følger rundt omkring.

   Slet
 5. Man skal tænke meget på hvad man kalder sit barn. Det kan blive et navn med associationer med tiden ;0D
  Hun har godt fat endnu, hende storm. Håber alle jeres lyskæder sidder der endnu!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - det er ikke let med de navne. Og slet ikke let at se frem, og gætte, om man får en storm opkaldt efter sig.

   Slet
 6. Her puster hun også ret kraftigt, og får også ødelagt lidt. Jeg hørte Bodil Storm i radion på jobbet i går, FØR hende der raserer nu gik i gang.
  Lys og julestemning har jeg lavet lidt af i vinduet herinde for et øjeblik siden. Der håber jeg ikke Bodil kommer ind og ødelægger noget :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Bodil blev forhåbentlig udenfor :-) Heldigvis bor vi, så det kun var vinden, der kom forbi og ikke vandet.

   Slet
 7. Det ser supergodt ud. Knus ;-D

  SvarSlet
 8. Hun har forhåbentlig tabt pusten nu, lørdag morgen, så nu er det tid til at gå ud og kigge på skaderne... og forhåbentlig er de ikke flere end at I hurtigt kan få dem rettet op

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi slap forholdsvis billigt igen. kun de 4 tegl. Ja - og så en bunke byggeaffald, der lige skal samles sammen igen - inden turen går til genbrugsstationen.

   Slet
 9. Det ser hyggeligt ud med alle jeres julelys. Jeg håber ikke de har taget skade i stormen.
  KH Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Noget er der sket. I hvert fald har de snuppet strømmen til garageporten. De er slukket nu, for så virker porten, og det er vel egentlig mere vigtigt.

   Slet